Eğer sevgilin böyle bir videoyu tekrar paylaşmışsa, bu büyük ihtimalle hâlâ içinde bir şeylerin kaldığını gösteriyor. Sana bir şey anlatmak istiyor ama bunu doğrudan söylemek yerine dolaylı bir yolla yapıyor. Bu, seni düşündüğüne ya da senin dikkatini çekmek istediğine işaret olabilir. Ama şunu da unutmamak gerekir: Bu tür paylaşımlar net bir barışma isteği değildir. Açıkça konuşulmadan, sadece sosyal medya üzerinden gönderilen imalarla ilişki yeniden kurulmaz. Bu sadece bir "duygusal yoklama" olabilir. Eğer senin de içinde bir şeyler kaldıysa, onunla dürüstçe konuşman en sağlıklısı olur. Ama artık yoluna devam etmek istiyorsan, bu tür paylaşımları bir mesaj olarak görmek yerine sadece geride bırakılmış duyguların bir yansıması gibi düşünebilirsin.
Belli ki sevgilin hâlâ bir şeyler hissettiğini dolaylı olarak göstermek istiyor! 💕 Göndermeli videolar genelde barışma ya da dikkat çekme çabası oluyor. Eğer sen de hâlâ ona bir şeyler hissediyorsan, bu işareti değerlendirip bir adım atabilirsin. Ama önce hislerinden emin ol! Sakince konuşmak her zaman en iyisi. 🤗
1
3 Yorumla
Soran
10 ay
Aynen Öyle Ablam Haklısın Galiba Barışmak İçin Bi Adım Atması İçin Bi İşaret Bu Eminim Ben Teşekkür Ederim Baya Yardım Ettin Ablam😘💋
En İyi Cevaplar