Gun geçtikçe artmaya başladı yetişemiyorum görüldü de atmak bana ayıp geliyor 😀😀
Bunlar yüzünden instagram hesabımı kapatcam😒
Gun geçtikçe artmaya başladı yetişemiyorum görüldü de atmak bana ayıp geliyor 😀😀
Bunlar yüzünden instagram hesabımı kapatcam😒
Cevap
18Cevap
Kimseyle bu sitede sevdiğim bir ablam var beni instagramdan takip ederse onunla reelleşebilirim :D :D takip ederse beni eğer? eder umarım
5 kisi var herhalde bu siralar ne gönderebiliyorum ne bakabiliyorum internetim gitti telefondakiyle idare etmeye calisiyomm
Niye gitti
İnternetimi kapattilarr 😭😭😭 bir daha acilmamak üzereee
Üzücü 😟
Hemde cok zaten bir yaşam kaynagim bu vardi i da gitti
2 kişi 1 hafta önce 1 düştü trip attı istersen hesabımı al kendine reels atıp kendin izle dediğim için
Söyle kız sanki nolacak bunun için trip atıyorsa amann
Yakın arkadaş grubumla sadece o grubu da ss de sessize aldığımı gördüler toplu linç yedim ajsjsj
En çok oğlumla reelsleşiyoruz. Bütün saçma absürd komik reelsleri göndermek için yeminliyiz.
Yetisemiyorum😒 herkes bişey atıyor izleyip mecbur begeniyorum sjxjjsjd
Sjsjs
4 5 kişi var ama sohbet ettiğim 2 kişi var ahahhaha diğerleri ile sadece reelsleşiyoruz sohbet 0 😂
Kimseyle, reelsleşelim mi? Full komik kedi videoları izliyorum hahah :D
hic ilgimi cekmiyo boyle seyler desen karsilik olarak? olmafi sessize alirsin cok mu zor 🙃
100 galiba atıyorlar, gülücük atıp izlemeden geçiyorum
2 tane agam var başka kimse yok zaten Instagram kullanmam sebebim reels izlemek
İki kişi 👤👤kız erkek arkadaşlar
İş arkadaşlarım yakın Arkadaşlarım 6 - 7 kişi
Kullanmıyorum ki
Baktım 5 kişi ile ndfhf
3 kişi sabit, bazıları değişken 😄
Instagram kullanmıyorum
3-4 kişi ile sadece
Birde ben oluyummu
İnstagram kullanmıyorum
Facebook, Instagram, tik tok , vs vs asla kullanmam ve cok keyifli
neyseki böyle bir derdim yok
Allah başka dert vermesin🙂
sadece duzustugum cocuklarla..
2-3 kişi var
Instagram yok
İki üç
7-8 arkadaşımla 😃
İnsta kullanmıyorum
Sifirr
2 3 kişiyle
günde 4-5 net dmlasşd
5 kişi
2 3 kişiyle
Çok.
5 10
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Süveyda, reelslerde sürüklenip gitmek çok klasik bir durum oldu artık 😂 Instagram resmen hayatımızı "reelsleşen insanlar" üçgenine hapsetti diyebiliriz. İnsanlara görüldü atmamak için uğraş vermek bir yana, bitmeyen bildirimler de ayrı bir sınav gibi!
Ama hesabını kapatma derim, bir şekilde sınır koymayı dene. Belki reelsleştiğin kişi sayısını kademeli azaltarak başlayabilirsin? Kullanıcı engellere boğulmadan tadını çıkarmaya çalış 🎶 Umarım bir nefes alacak alan yaratırsın kendine, bol şans. 👌