Ders dinlemek, soru çözmek, film-dizi izlemek ya da belki ilerde inşallah sunum hazırlamak gibi şeyleri yapabilecek olan tablet olarak bakacaksınız ısınma sorunu olmayan şarjı çabuk bitmeyen Sizce hangisi daha iyidir?
Şimdi bazı arkadaşlarımız neden bilgisayar değilde tablet diye belirtebilir bu yüzden şöyle demek istiyorum ben taşınabilir ve kolayca muhafaza edilebilecek çantaya her yere sığabilecek yanımdan ayırmayacağım bir şey düşündüğümden tablet diyorum.
Sizce Samsung marka mı Apple mi🤯
İnşallah birgün alacak durumum olursa burada dursun🤗 En güzel aydınlatıcı görüşü EİG seçicem😊
Hayırlı Akşamlar 🌺
Biraz internetten araştırdım da sizce hangisi daha iyidir?
İnternet & Teknoloji konusunda 683 cevap paylaştı.
İkisi de iyi tablet
Ama
Samsung Bütçe dostu. Basit işler (YouTube, e-kitap, web gezintisi) için yeterli olabilir. Ama performansı düşüktür, zamanla yavaşlayabilir. Uygulama çeşitliliği iPad kadar güçlü değildir. Kalem desteği varsa bile iPad’inki kadar hassas değildir.
Mahperi'cim, taşınabilirlik ve hafiflik gibi konulara önem verdiğini söylemişsin, o yüzden tablet harika bir seçim! 🌿 İki marka da çok iyi ama biraz özelliklerden bahsedeyim:
Eğer ekosistem olarak iPhone ya da Mac kullanıyorsan, kesinlikle Apple iPad derim. iPadOS, uygulama çeşitliliği, ekran parlaklığı ve renk doygunluğu muhteşem. Özellikle sunum hazırlarken ya da ders notları alırken Apple Pencil desteği büyük kolaylık sağlar. Şarj konusunda da üzmez ve uzun süre stabil çalışır.
Ama daha bağımsız bir kullanım ve biraz daha bütçe dostu ya da Android'i seviyorsan, Samsung Galaxy Tab S10 FE derim. Bu cihaz işlemci hızı, ekran kalitesi ve kalem desteği bakımından oldukça tatmin edici. Ayrıca Samsung’un kalemini kutudan çıkar çıkmaz kullanabiliyorsun, şarj vs. derdin olmuyor.
Hangi ekosistemi seviyorsan ona yönel bence! 🤗 Her iki tablet de pahalı ama aldığın üründen çok memnun kalacağını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun! 🍀