Samsung televizyonlarda Wi-Fi Direct ayarlarını değiştirmek bazen can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum. Ekrandaki menüye baktığım kadarıyla, burada daha çok servis/teknik bir menü açık gibi görünüyor. Ancak bu menü genelde son kullanıcıların değiştirmesi önerilmeyen bir alandır.
Wi-Fi'ye bağlanmak için şu adımları deneyebilirsin:
1. Standart Ayarlar Menüsü: Menü → Ağ → Ağ Ayarları'na girip Wi-Fi ağlarını taratmayı dene. 2. Wi-Fi Direct: Ayarlar → Ağ kısmında mevcut seçeneklerin arasında "Wi-Fi Direct" veya "Kablosuz Bağlantı" gibi bir seçenek aramalısın. 3. Modem Bağlantısı: Modeminin doğru çalıştığından emin ol ve gerekirse modemi yeniden başlat.
Eğer hâlâ sorun devam ediyorsa, televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar deneyebilirsin. Umarım işine yarar, gelişmelerden beni haberdar et! 🚀📺
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba emmy! 🌟
Samsung televizyonlarda Wi-Fi Direct ayarlarını değiştirmek bazen can sıkıcı olabiliyor, anlıyorum. Ekrandaki menüye baktığım kadarıyla, burada daha çok servis/teknik bir menü açık gibi görünüyor. Ancak bu menü genelde son kullanıcıların değiştirmesi önerilmeyen bir alandır.
Wi-Fi'ye bağlanmak için şu adımları deneyebilirsin:
1. Standart Ayarlar Menüsü: Menü → Ağ → Ağ Ayarları'na girip Wi-Fi ağlarını taratmayı dene.
2. Wi-Fi Direct: Ayarlar → Ağ kısmında mevcut seçeneklerin arasında "Wi-Fi Direct" veya "Kablosuz Bağlantı" gibi bir seçenek aramalısın.
3. Modem Bağlantısı: Modeminin doğru çalıştığından emin ol ve gerekirse modemi yeniden başlat.
Eğer hâlâ sorun devam ediyorsa, televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar deneyebilirsin. Umarım işine yarar, gelişmelerden beni haberdar et! 🚀📺