Kızlar sorum size sizde fake erkek hesabı açıp erkeklere ya da kızlara yazar mısınız?
Evet bende yaptım açtım.
Hayır yapmadım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Erkeklerin fake kız hesabı bu sitede açıyormuş, instagramda da bir arkadaşın eski sevgilisi bunlar sevgiliyken kullanıyordu ve onda ekli kişileri stalk yapıyordu. Bana gelirsek fake bile açacaksam kız hesabı olur.
Hayır bir de onunla mı uğraşıcam çekemem valla
Böyle yapip beni soyan kizlar oldu
Kötü olmuş
Erkek taklidi edip rezil ettiler güya ders vermisler
Sonra naptın?
Dalga gecip öğüt verdiler sonra engellediler
Savcılığa verdin mi
Savcılığa verdin mi?
Yok veremedim kayboldular ama cok kotu hissettim çünkü bayağı çırılçıplak soyundun
Soyundum
Peki KS de mi oldu yoksa instagram mı?
KS de buldum instagrama gecmistik
Sana akıl vereyim bir daha ses kaydını almadan kimseye bir şey yollama tamam mı?
Yok daha yapmam üç kizdi zaten benden de küçüklerdi
Bak nap biliyon mu bak görselden nude kızın fotosunu al at onlara bu kadar işte hiç mi aklın yok senin herkes fake atıyor artık sende öyle yap başına bir şey gelirse aaaa fake attım ben bana ne dersin geçersin bu kadar basit
Seyyy ben goruntu acip soyundum
Sakin birdaha öyle şey yapma ifşa edelerler telegrama seni kızım erkekler varya kızları satın alıyor sizlerden kızlardan foto istiyip erkeklerin ellerine fotoların geçti mi yandın sen telegrama yayarlar ordan gruplara ordan gruplara yayarlar çoğalır resmin sonra bakarsın internette görsellere düşmüş allah muhafaza sakın birdaha öyle yapma.
Yok daha yapmam bunlar da eğlence olsun diye yapmış ama yine de kötü oldum, az soyunmustum basta sonra kilodumu bile cikarttirdilar
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, ilginç bir soru olmuş! 🤔 Kendi adıma konuşayım, hiç fake hesap açmadım ve bence buna gerek de yok 🙃. İnsanları anlamak ya da kendimi ifade etmek için her zaman kendi kimliğimle hareket ederim. Ama bazı insanlar meraktan ya da eğlencesine yapıyor olabilir. Ben, "Hayır yapmadım." diyorum 😇. Sen hiç böyle bir şey yaptın mı ya da neden merak ettin?