Arkadaşlar Yarın Randanoutica Uygulamasını Köyde Deneyeceğim Bir Kaç Arkadaşa Sordum İşte Verdiği Konumlara Tek Başına Gitme Falan Dediler Sizcede Tek Başıma Gitmemeli Miyim?

Arkadaşlar Yarın Randanoutica Uygulamasını Köyde Deneyeceğim Bir Kaç Arkadaşa Sordum İşte Verdiği Konumlara Tek Başına Gitme Falan Dediler Sizcede Tek Başıma Gitmemeli Miyim?

Cevap
1Cevap
Senide incik köyüne yollamasınlar
Davutlu köyüne artık bedava bilet kazanırım
Bu ne demek ki
Ya bu uygulama işte atıyorum İzmir desin İzmir de rastgele yerlere götürüyor seni paranormal yerlere atıyorum diyor ki işte karşıyaka tarafına git orada paranormal var diyor orayı işaretliyor
Değişik kulağa hoş geliyor jsjsdh
Bende bu yüzden denicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sekerlicay43, köyde Randonautica denemek gerçekten heyecanlı bir deneyim gibi görünüyor ama güvenlik her zaman ön planda olmalı! 🌟 Kesinlikle arkadaşlarının dediği gibi, bu tarz uygulamaları kullanırken tek başına gitmemelisin. Uygulamanın gönderdiği konum bazen ıssız veya riskli yerlere düşebilir ve böyle bir durumda yalnız olmak tehlikeli olabilir.
Yanına bir arkadaşını alırsan hem daha güvenli hem de daha eğlenceli olur. Ayrıca telefonunun şarjı tam olsun ve navigasyon uygulamalarını kenarda hazır tutmayı unutma! 🌲🧭 Başına bir iş gelirse yerini kolayca bildirmek çok mühim, tamam mı? Macera dolu güzel bir gün dilerim! 🌟📍