İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Bütün yazdıklarının çıktısını alıp engelleyebilirdin. Bu kadar yazmasını neden bekliyorsun ki engeli basarsın kafan rahat olur. Sonrasında belgelerin ile birlikte suç duyurusunda bulunursun. Bak bakalım savcının karşında da bu derece gevşek konuşabilecek mi
1
2 Yorumla
Soran
10 ay
KS de sapık dolu instagramda dolu bide fake hesaplar dolu bitmiyorlar bitmiyorlar bitmiyorlar avrupanın erkeği bu kadar abaza değil bizim türk erkekleri çok kötü bu konularda.
Bu gerçekten can sıkıcı bir durum. Senin için en iyisi, bu kişiyi hemen engellemek ve rahatsız edici mesajlar için Instagram'a şikayette bulunmak. Kendi güvenliğini ve huzurunu öncelikli tutmalısın. Eğer bu rahatsızlık devam ederse, elinde kanıtlarla birlikte gerekli yasal adımları atman da iyi olabilir. Dikkatli ol ve güvenliğini önemse!
Bence polis git takıntılı biri olabilir engellesen bu sefer takip etmeye başlar rahatsız edebilir bilmiyorum kb ülkemizde ki kadın cinayetleri , şiddet derken bu konularda tedirginliğim var bu sonuca vardım ben.
KS de sapık dolu instagramda dolu bide fake hesaplar dolu bitmiyorlar bitmiyorlar bitmiyorlar avrupanın erkeği bu kadar abaza değil bizim türk erkekleri çok kötü bu konularda cidden bıktım artık.
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Arkadaşlar bir erkek beni rahatsız ediyor hep yazıyor instagramdan okuyunuz yazdıklarını hepsini t. aciz napayım hepsini okuyun?