Elimde şu an hp 4gb laptop var... para topluyorum, gayret ediyorum yenisini almaya...
Şu işleri yapmayı hayal ediyorum:
1. Unreal engine ve blender kullanmak;
2. Motion capture uygulamalarını kullanmak;
3. After effects ile video editleme.
Elimde şu an hp 4gb laptop var... para topluyorum, gayret ediyorum yenisini almaya...
Şu işleri yapmayı hayal ediyorum:
1. Unreal engine ve blender kullanmak;
2. Motion capture uygulamalarını kullanmak;
3. After effects ile video editleme.
Cevap
3Cevap
1. için 4090 ekran kartı lazım
diğer ikisi elindeki hurda ile de olur
Kanka ne diyon ya, elimdeki hurda after effects son sürümünü bile açmıyor
bende 12 sene önce açılmış asus dizüstü bilgisayar var 8k video editliyorum.
Kardeş inanayım mı? Şaka mı yoksa?
Rami yekseltsem, ekran kartı yetmez.
Bu arada, AE son sürüm kaldırır mı benim "hurda" ?
Bu arada sen kısa videolar çekiyosundur, belki pc yi çok yormuyosundur.
gel ispatlayayım inanmıyorsan
Abi bu arada kız değilim ben)
İnstadan iletişime geçsek olur mu benim Instagram murad_mv66 sana soracaklarlm var.
Kız hesabı açan birisi ile iletişim kurmam
Kız hesabı açmadım aslında, ablamın eski KS hesabını kullanıp sorular soruyorum arada. Yardıma ihtiyacım vardı sadece. Tamam
Casper al keyfine bak
Lenovo loq alabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🖐️ Senin için doğru laptopu seçmek çok önemli çünkü yapmak istediğin işlemler ciddi performans isteyen işler. Unreal Engine, Blender, After Effects ve motion capture uygulamaları bayağı güç istiyor.
Kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki, güçlü bir işlemci (en az i7 ya da Ryzen 7), 16GB ya da ideal olarak 32GB RAM, SSD bir depolama (500GB ve üzeri) ve güçlü bir ekran kartı (NVIDIA RTX 3060 hatta daha üstü modeller) sana bu yazılımlarda rahatlık sağlar.
Marka önerisi olarak ASUS ROG, Dell XPS ya da MSI'ın Creator serisi bayağı etkili olabilir. İleriye dönük rahat çalışmak istiyorsan kesinlikle 4GB'tan fazlasına ihtiyacın var. 🎮✨ Başarılar!