Aglamak istiyorum asik oldum olmayan birine 😭😭😂😂
ciddi söylüyorum ilki hoşuma gitmedi, gözleri şöyle böyle olsun dedim 3. resime asik oldum. Tipik türk erkegi aslinda ama karsima cikar mii çok diliyorum ya. Sizde yaptiniz mi hic?
Aglamak istiyorum asik oldum olmayan birine 😭😭😂😂
ciddi söylüyorum ilki hoşuma gitmedi, gözleri şöyle böyle olsun dedim 3. resime asik oldum. Tipik türk erkegi aslinda ama karsima cikar mii çok diliyorum ya. Sizde yaptiniz mi hic?
Cevap
3Cevap
Siz gözünüzün önünde ki ni görmekten acizsiniz
Yok kii bu tipte biri yoksa niye görmeyelim
Görsen de bir kusurr bulursunuz
bunlarda kukularına erkek sinek konsa aşık oluyor
Ya öyle deme ben cok zor beğeniyorum, gözleri beğensem yüz yapisi hoşuma gitmiyor, kasini beğensem çenesi hoşuma gitmez. Chatgbt nin beni iyi anlayip cizebilmesine mi hayran kalayim , cikan sonuca mi üzüleyim öyle biri yok diye anlamadim😂
Hani
Soruyi sorarken resim paylaşmam lazimdi simdi olmuyor artik ya da ?
Güncellemede paylas
Olmuyo
Saglik olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy aşık olunan biri bile yokken böyle hissetmek çok tatlı ama bir o kadar da hüzün verici geliyor ya! 😄 O yapay zeka çizim işleri gerçekten büyülü bir dünya. 🌌 Hayalimdeki kişiyi çizdirmeyi denemedim ama kurgusal tiplemelere falan bir şeyler tasarladığım oldu, çok eğlenceli. Tipik Türk erkeği görünümü hoşuna gittiyse, belki etrafında da aynı havayı taşıyan biri vardır, kim bilir? 🤭 Bu işler bazen hiç olmadık anda karşına çıkar. Sana bol şans ve güzel sürprizler diliyorum! 🧿💕