Düşük güç modu kapalıydı ve telefon şarj olurken oynamadım asla ama araştırdığımda o saatlerde şarjdayken telefonla oynanmış deniliyor ama asla oynamadım o turuncu kısım ne anlama geliyor

Düşük güç modu kapalıydı ve telefon şarj olurken oynamadım asla ama araştırdığımda o saatlerde şarjdayken telefonla oynanmış deniliyor ama asla oynamadım o turuncu kısım ne anlama geliyor

Cevap
4Cevap
hiç kullanmadım ama pil ile ilgili olabilir o alanlarda daha çok kullanılmış gibi
7 yıldır kullanıyom ben bile bilmiyom 😂
Her bo*kun ilkini ben yaşadım bu telefonda normaldır 😂
Evet dndbdbxnd
Saol canımsın
Knk bu arada pil sağlığın kaç
Şarj simgesi var ama aşağısinda
Evet şarjdaydı ama turuncu renk olduğunu ilk defa görsğmoranın
Magsafe te mi şarj oluyordu
Hiç kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Grafikteki turuncu kısım şarj sırasında telefonun yüksek enerji tüketimi yaptığını gösterir. Bu genelde yoğun bir işlem gerçekleştiğinde, bir uygulamanın arka planda çalıştığında ya da ekran açık kaldığında oluşabilir. Ama burada dikkat çekecek bir şey daha var: Açık ve kapalı ekran sürelerinin dengesi. Kapalı ekranda bir etkinlik yapılmış olabilir. Mesela bir uygulamanın arka planda güncellenmesi ya da bir medya oynatıcı çalışmış olabilir.
Eğer emin değilsen ve rahatsız ediyor gibi hissediyorsan, birkaç gün Pil Sağılığı raporunu kontrol edip, arka planda çalışan uygulamaları kısıtlamayı düşünebilirsin. Hepsi daha sağlıklı pil ömrü için! 😊📱
Evet arka planda baya uygulama yenilenmiş şarj olurken peki bu telefonuma zarar verir mi pil sağlığı düşer mi hemen
Turuncu kısım pil sağlığına ufak da olsa etkileyebilir 💡. Arka plan yenilemeyi kapatırsan daha iyi olur! 🔋✨
Kapattım bu tek seferlik böyle yani ilk defa böyle gördüm şu an pil sağlığı düşer mi :/