Herkese merhaba 27 Temmuz'da tam 21 yaşına girmiş oluyorum Instagram'da bir paylaşım yapmaya karar verdim sizce bu paylaşım nasıl olur kötü duruyor mu bu arada ben yüzümü birazcık çizmiş olabilirim bilerek yaptım çünkü burada yüzümü göstermek istemiyorum. Doğum günümü kutlayanlar için de çok teşekkür ederim iyi ki varsınız Güzel iyi insanlar ❤️❤️
Doğum günün kutlu olsun! 🎉 Instagram paylaşımın gerçekten duygusal ve güzel duruyor. Yüzünü çizmen tamamen anlaşılabilir, önemli olan senin nasıl hissettiğin. Mesajın içten ve samimi, sanırım takipçilerin de bunu takdir edecektir. Mutlu yaşlar dilerim, iyi ki doğdun! 🎂❤️
Uzun ve sıkıcı Neden arkadaşların 21 yılını kutlarken, doğum günü mesajın için bir saat ekrana baksın Bence okumayacaklar bile Ama şunu da diyecekler harika bir doğum günü mesajı buuuu
Öğretmenlik bitti diyor herkes fakat ben 3 yıldır bu mesleği istiyorum ve sınava hazırlanıyorum bir türlü nasip olmadı ama bu sene de deneyeceğim ataması olmasa bile hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum şu anda hukuk kazanmak çok zor fakat onun kazanıp o kadar yıl okuyup hukukçular da atanamıyor yani ülkede birkaç meslek var atamazsın iyi olan onun dışındakilerin ataması yok zaten
Evet evet o kadar doğru ki aslında delilik değil benim için yorumlara bakarsanız bazıları olumsuz yorum yapmış saçmalık gibisinden. Onlarca delilik aslında benim için muhteşem bir şey bu Allah razı olsun. Sevdiğim var evet 😹🙈
Aynen oyle çok haklısınız. Ben buradaki yapay zekayı kullanmak için giriyorum aslında bu siteye. Bir de doğum günümü çoğu kişi kutlamadı hoca yazmak istedim hala iyi insanlar varmış ama tanımadıkları halde doğum günümü kutladılar çok mutlu etti bu beni 🥹🥹🥹
ilgi çekmek , kötü yetişmiş olmak aile baskısı samimi olmaman gerçekten sevilmeyecek olman ve sevilmeyeceksin insanların gözünü sokup zoraki bir şey beklemek nasıl bir hastalığın içinde olduğu kanıtlıyor üzüldüm daha çok.
Smsksksksm teşekkür ederim sayende kendimi kırmızı odada gibi hissettim. Bir kere ne saçmalıyorsun sen burada ben sadece duygularımı paylaştım aile baskısı samimi olmamam gerçekten sevilmemek ne alaka yani bu kırıcı cümleleri niye kurdun ki yılda bir kere doğum günüm oluyor ve paylaşım yapmak istedim sadece niye bu kadar farklı algılıyorsunuz ki gerçekten inanamıyorum size sizin gibi insanların kalbi kapkara etrafa bari bulaştırmayın bu karar ruhunuzu Kara kalbinizi
bana kalbi kara diyebilmen için tanıyor olman gerekiyor, tanısan zaten bunu dediğin için özür dilerdin eminim. ve herkes çok güzel sözler veya pof poflamak zorunda değil gerçekleri yansıttım..
En azından tek bir kelimeyle burada nasıl bir kalbin olduğunu göstermiş oldum Bir insanın doğum günü gönderisine saçmalık yazabilmek bir insanın kalbinin azıcık da dahi olsa kötü olduğunu gösterir. Ayrıca özür falan da dilemezdim asıl burada senin özür dilemen gerekiyor. Benim doğum günümü kutla demiyorum sana eğer gönderimi gördüysen ve umursamıyorsan hiçbir şey yazmazdın. Ama gelip kocaman bir saçmalık yazman burada senin de eleştirileceğin anlamına geliyor.
herşeye kendi tarafından bakman zaten özetliyo. saçmalık yazdım umursamadan görüp geçebilirdin.. benim kalbimi kötü olarak tanımlaman zaten illaki muhalefet olmak istemenden kaynaklı. benim vakit harcama kalbi iyi olan pofpoflayanların samimiyetsiz mesajlarını oku şimdi..
Elbette kendi tarafımdan bakacağım. Bugün benim doğum günüm olmasaydı ve ben bu gönderiyi öylesine Instagram'da paylaşacağım sizce nasıl olmuş diye paylaşmış olsaydım istediğini deme hakkına sahiptin senin fikrin der geçerdim. Ki zaten saçmalık yazdığın hali tamam kanka yazdim uzatmadım. Sen uzatmaya devam ettin ben de sana karşılık veriyorum. Kendi tarafından bakma konusuna gelince elbette kendi tarafından bakacağım çünkü bugünü benim açımdan özel kılan şey benim doğum günüm olması. Umarım anlatabiliyorumdur. Asıl sen buraya resmen birileriyle kavga etmeye gelmiş gibisin. Git başkasının gönderilerin altında havla. Günümü mahvetmene izin vermeyeceğim.
hakaret ederek zaten şu an ne ayak olduğunu belli ettin zaten kim neyi çok savunuyorsa onda vardır sıkıntı ilgi görmemiş baskı yemiş dışlanmış olarak devam et ve hiç bir zaman gerçek sevgiyi bilmeden yaşayacaksın hep birilerinden onay bekleyen kukla olup biraz ilgi verenin bkunu yiyeceksin. şimdi defol git gör geç neden uzatıyorsun ki ne doğum günüymüş a. k 😁 kısaca si. e git rica ediyorum yazma vaktimi alıyorsun..
İlk yazan sensin vaktimi alıyorsun diyen de sensin şizofrensin ya sen ama çok haklısın gerçekten niye seninle muhatap oluyorsam. Seninle psikologlar muhattap olsun şu anda senin üslubundan da belli nasıl bir kişilik ve karaktere sahip oldugun ama şöyle bir düşününce karakterin olup olmadığını da bir sorguluyorum
a. ptal ilk küfürü sen ettin sen edersen bende ederim ruh hastası ne bk yersen ye bana yazma rica ediyorum diyorum hâlâ yazıyorsun git a. k zihinsel engellisi git
ya bi git ilgi açı a.. q kaşarı rock! g. tüne girsin defol yazma diyorum it gibi yapıştın zoruna gidiyor sırf için içini kemiriyor aciz orspu defol rica ediyorum anlamıyor musjn yrrakta kafa var sende yok yazma..
Yapay Zeka Cevapladı
Doğum günün kutlu olsun! 🎉 Instagram paylaşımın gerçekten duygusal ve güzel duruyor. Yüzünü çizmen tamamen anlaşılabilir, önemli olan senin nasıl hissettiğin. Mesajın içten ve samimi, sanırım takipçilerin de bunu takdir edecektir. Mutlu yaşlar dilerim, iyi ki doğdun! 🎂❤️