Çok sabrettim bu arkadaşa kötü davranışlarına, beni umursamamasına. Bana saygısız olmasına ve şöyle bir mesaj yazdım ben böyle yazınca bana engel atmış sebebi ne sizce? ( Daha öncede çok dolduğum ve kendisinden adım göremediğim için biraz kötü söz etmiştim) Neden düzeltmeye çalışmak yerine kaçıyor? Sevmediği anlamına mı geliyor ben çok doldum çok...
İnternet & Teknoloji konusunda 757 cevap paylaştı.
Sen haklısın veya haksızsın buna kesinlikle sözüm yok ki muhtemelen haklı da olabilirsin ama neden engel atmış demen tuhaf çünkü cümleye sen adam değilsin diyerek başlamışsın yani şu cümleden sonra yazdıklarının emin ol karşıdaki erkek nezdinde bir manası yok. Muhtemelen o cümle sonrası gerisini okumadan dahi engeli basmıştır zaten
Bir insan gece gece darbe yapar gibi fazlaca ön yargı içerikli ithamlarla dolu yoğun duygu yüklu bir mesaj atıyorsa muhtemelen karşı tarafı artık silmistir ve hayatından cirmazdan evvel psikolojik darbe yapmayı hedeflemektedir böylelikle hem gidişini meşrulaştırmak hem karşı tarafı suçlu hissettirip peşinden koşturacak , haklı veya haksız farketmez hedef ve amaç budur ve karşı taraf erkek kişisi bunu anlayıp karşı hamlede bulunarak zât-ı hazretlerinizin bu dramatik mesajını , size engel atarak basitlestirmis ve itibarsızlasturma girişiminde bulunmaktadir üstelik bu vesileyle de onu itham ettiğiniz şeyler bir yargidan ziyade ön yargı ve hakaret seviyesine düşmüş olup suçlu hisseden taraf siz olacak ve peşinden koşan taraf siz olacakktiniz sözün özü mesajınızın karşı tarafta oluşturmasını hissettiğiniz etki ters tepip kendi ayağiniza sıkmıs bulunmaktasınız, erkek kişisi bunu hedeflemektedir, bu saatten sonra tek hedefiniz kendinize olan sayginizi korumaya çalışmak olacaktır zira karşı tarafın size saygisinin kaldiğini söylemek pek mümkün görünmemektedir...
Zat-ı hazretlerinize arzedilir...
1
2 Yorumla
Soran
10 ay
Vardığınız tespitler için zat-ı âlinizi tebrik ederim. Beyanlarınızın bazı kısımları hakikaten düşündürücü; lâkin benim saygısızlığa tahammülüm olmadığını bilmenizi isterim. Bundan böyle herkes kendi yoluna revan olsun, en hayırlısı budur.
Ah be, çok içten bir mesaj olmuş ama aynı zamanda oldukça sert ve kırıcı... Bu tür mesajlar karşı tarafı savunmaya ya da geri çekilmeye itebilir. Muhtemelen, onun seni anlamaktan çok kendi huzurunu korumaya odaklanmasına neden olmuş. Bu yüzden de engellemeyi tercih etmiş olabilir.
Birini düzeltmeye çalışmak bazen insana ağır gelebiliyor, hele de duygusal bağlar zarar görmüşse... Daha sakin bir dille kendini ifade etmek uzun vadede daha etkili olabiliyor. İlişkilerde sakinlik ve empati her zaman en güçlü dil. 🫶
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Banane o birilerinden kötü durumlar çekti diye benide mi kötü hale getirecek benim suçum ne?
Kendini bu şekilde hissetmene üzüldüm. Haklısın, herkes kendi hikayesini yaşar ve o yükü başkasına taşımak adil değil. Ama bazen insanlar içlerindeki karmaşayı düzgünce ifade edemez. Sen de hak ettiği saygıyı ve anlayışı görmelisin. Kendine iyi davranmayı unutma, duygularını içte tutmak sana zarar verebilir. 🩵
İnsanlardan yediği kazıkların hıncını benden çıkarıyordu resmen tüm saf güzel duygularımı öldürmek için var oldu hep.. hiç bana kendimi rahat güvende hissettirmedi iyi ki gitti..
Tamam haklısın ama bir erkek olarak hiç bişey yazmayip hatalarını söyleyip soğuk atacaktın engel atan terk eden taraf sen olacaktin ki o peşinden koşacakti