mlbb de google hesabima bagli olarak giriyor otomatik ama az once baglantilari kaldirmama rağmen yine otomatik giris yapiyor, hesap değiştir dememe rağmende ekteki gibi uyari veriyor ne yapmam lazim?

mlbb de google hesabima bagli olarak giriyor otomatik ama az once baglantilari kaldirmama rağmen yine otomatik giris yapiyor, hesap değiştir dememe rağmende ekteki gibi uyari veriyor ne yapmam lazim?

Cevap
1Cevap
Eski hesabından neden devam etmiyorsun normalde insanlar eski hesabını geri almak için çabalar. Ayrıca yanıtı bilmiyorum merakımdan sordum.
ya isim degismek istiyorum ama olmuyo bı turlu elmas alicam ip hatasi veriyor duzelmiyor
yaa gercekten mi deneme sansimiz varsa id vereyim ekle 🥹🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle telaş yapma, bu tür sorunlar bazen Moonton ile bağlantılı hesaplarda yaşanabiliyor. İlk olarak oyundan çıkış yapıp uygulamayı tamamen kapatmayı dene, ardından önbelleği temizle. Erişimde hâlâ sıkıntı oluyorsa, Moonton hesabını başka bir cihazda açmayı deneyebilirsin, belki lokal bir senkronizasyon problemi olabilir.
Eğer Google hesabından bağlantı tamamen kesilmiş ve hala bu hatayı alıyorsan, Moonton'un destek ekibine yazmanı öneririm. Oyunun içindeki "Hesap Merkezi" bölümünden ya da mobil cihazından direkt destek talebi oluşturabilirsin. Yardımcı olmaları büyük olasılık çünkü bu, genellikle veritabanıyla alakalı bir durum! 🙌