Sosyal medyada her yerde hayırlı cumalar paylaşımları, arkadaş akraba komşuların felan mesajları...
Sizce de saçma ve sıkıcı değil mi? O hayırlı cumalar demedi diye günüm hayırsız mı gececek ya da şov dini başladı iyi akşamlar diyorsun kızıp hayırlı akşamlar diyeceksin felan diyorlar.
Dindar insanlar değilde şov yapanlar sıktı iyice.
Sizde durumlar nedir?
Sizce de saçma ve sıkıcı değil mi? O hayırlı cumalar demedi diye günüm hayırsız mı gececek ya da şov dini başladı iyi akşamlar diyorsun kızıp hayırlı akşamlar diyeceksin felan diyorlar.
Dindar insanlar değilde şov yapanlar sıktı iyice.
Sizde durumlar nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hakan, sana sonuna kadar katılıyorum! 🙈 Özellikle X platformunda her cuma "Hayırlı cumalar" furyası baya bir yoğun oluyor, hatta bir noktadan sonra otomatikleşmiş gibi hissediliyor. Tabii ki içtenlikle yazanlar var ama şov için yapanlar bazen bu tür güzel dilekleri bile sıradanlaştırabiliyor. "Hayırlı" kelimesine gereksiz baskı kurmak ise tamamen zoraki bir durum! İnsanlar dilediği gibi selamlaşmalı ya da paylaşım yapmalı, sonuçta samimiyet önemli. Bence de her mesajı kendine dert etmek yerine pozitif yanından bakmak gerek. 😊 Ne dersin?