Surekli bana yaziyor ama. evli?

Arkadaşlar bıktım. Hep seni seviyorum zorla evlendim diyor. Hesabımı açtım oraya yalandan Nisan tarihi attım. Yine yazıyor hayırlı olsun ben seni çok seviyorum ailem istemedi falan. Instagram kullanamıyorum. Diyorum ki açayım tarihi görür beni de rahatsız etmez. Fake kullanabiliyorum artik sadece. Wp desen zaten engelli. Bir ara kardeşinden kuzeninden falan yazdı. Numaramı degistiricem 1 2 aya kadar. Ama napabilirjm bu durumda. Yazma diyorum yazıyor. Karına yazık diyorum. Sonra diyor ki seni kardeşim olarak görüyorum biz artık kardeşiz. Sana benzeyen birini buldum onunla evlenicez diyor. 2. nisanjma beklerim diyor. Bu psikolojinin karşılığı ne. Bu insan kötü mi yoksa deli mi? Artik psikolojim bozuldu. Kendimi hem ahlaken hem de kalben kötü hissediyorum. Inandiramiyorum napsam da. Sadece yazıyor. Sorgulamadan. Namaz istiyor nereye varacak bu

Güncellemeler
10 ay
Arkadaşlar ben ne olursa olsun vicdan yapıyorum. Sadece 1 cumle bile yazmış olsam vicdan yapacaktım. Ben bu adamın eşinden nasıl helallik alicsm. Onu bulmam imkansız
Surekli bana yaziyor ama. evli?