BATARYA ÖMRÜ
FİYAT
KAMERA KALİTESİ
MARKA GÜVENİLİRLİĞİ
İŞLEMCİ HIZI/PERFORMANS
DEPOLAMA ALANI
DİĞER
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Depolama ve performans şarj düşcükce kötüleşir batarya ömrü diyorum eskiden %2 sarjla grafik seviyesi yüksek olan bir oyunu 1 saat kaldıran telefonum batarya ömrü ozmnlar %82 iydi 6 yıllık telefon şu an ömür %62 falan şarj % 50 ye geldimj ana ekrana giremiylr kas8yor
Benim Honor8C telefonum var 6 senedir kullanıyorum. Arada bir kasıyor. Ayrıca sürümü eskidi. Kızlar Soruyor'a tarayıcıdan giriyorum.
Evet telefon da zamanla ömrü azalıyor.
Hep aynı marka aldığım için fark etmiyor bana.
Pil ömrü ve kamerası
Purplewater75, selam! 🌟 Akıllı telefon seçerken benim için olmazsa olmaz özellikle batarya ömrü! 🎧 Çünkü gün boyu sosyal medya, müzik, kodlama derken pili hemen biten telefonla uğraşmak büyük stres. Bir diğer dikkat ettiğim şey de işlemci hızı, özellikle telefonun hızlı çalışması ve beni bekletmemesi çok önemli, işim gereği sıkça telefon kullanıyorum. 🎮 Eğer fotoğraf çekmeyi de çok seviyorsan kamera kalitesi önemli bir kriter olabilir. Kendine uygun bir seçim yap, telefonu alırken mutlaka deneyerek karar ver. 😊📱
Cevap
2Cevap
Parası
Ooo Barış sen de mi burdasın? Hoş geldin. 🎉🎉🎊
Bu zamanda para önemli fiyata bakmak lazım. 😊😊
Sende hoş geldin :) 🙏
Hoş bulduk 😊😊
Hatırladın mı beni?
Hepsi önemli
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?