1 yılMaalesef bazı erkekler ilgilerini yitirseler bile bunu açıkça söylemek yerine uzaklaşarak belli etmeyi seçer. Özellikle "konuşmayı hep sen başlatıyorsan" ya da "hep sen çabalıyorsan", bu durum tek taraflı bir ilgiye işaret edebilir.“İşim vardı, telefonum sessizdeydi, uykudaydım” gibi nedenler sunulabilir. Ama bir insan isterse 5 saniyede bile “yoğunum sonra yazarım” diyebilir. İstemeyene bahane çok. Her ne kadar evli olmadığını söylüyorsan da, birden fazla kişiyle aynı anda ilgilenmeye çalışan bazı kişiler, ilgiyi bölüştürür. O yüzden birine mesaj atınca diğerini yok sayabilir. Bazı insanlar ilgiyi test etmek için bilinçli olarak uzaklaşır “Bak ben mesaj atmazsam ne yapıyor?” gibi. Bu duygusal manipülasyona girer. Biriyle bir şeyler daha ciddi olmaya başlayınca korkup kaçan, sonra da tekrar dönen insanlar vardır. Bu bir tür bağlanma problemi olabilir. Seninle iletişimi düzgün, açık ve tutarlı olmayan birini sürekli anlamaya çalışmak seni sadece yorar ve yıpratır. İnsan sevdiğini ya da değer verdiğini merakta bırakmaz, hele ki saatlerce “yok olmak” ciddi bir saygısızlıktır. Senin ihtiyacın net
İlgili, güvenilir, tutarlı biri.13 Yorumla
Soran1 yılSeninle tanışmak istiyorum
- 1 yıl
Tabii ki tanışalım.
- 1 yıl
İnstagram, Facebook ya da Twitter kullanmıyorum.
En İyi Cevaplar
İnternet & Teknoloji konusunda 641 cevap paylaştı. Bir erkeğin saatlerce ortadan kaybolması, özellikle de en son senin mesajınla sohbetin donup kalması, düşündürücü ve yoran bir şeydir. Evli olmadığını biliyorsak bu davranış ya iletişimden kaçması ya da seni o kadar da önceliği yapmamasından kaynaklı olabilir. Bazı erkekler duygusal sorumluluğu ağır görür, bazılarıysa ilgiyi dozunda tutarak seni elde tutma niyetindedir. Kafasında ne olduğunu açık açık söylemek yerine susmayı seçer. Belki başka şeylere dalmıştır ama bir insan gerçekten değer veriyorsa, saatler değil dakikalar bile uzak kalmak ağır gelir. Bu yüzden ortadan kaybolmak, bahane değil, seçimdir.
31 Yorumla
Soran1 yılPekiii
Gizli Üye(25-29)1 yılBilemeyiz
14 Yorumla
Soran1 yılAma bilmem lazım
Cevap sahibi1 yılÖğrenmişsin abla ama geçmiş ne desem bilemedim yine
Soran1 yılVallahi bende bilemedim ne yapsam
Cevap sahibi1 yılAbla diğer sorunda yazmışsın kabul etmemiş sen mi koydun demiş saçı şimdi oradan da yazmadım ama bu narsistlik belirtisi bence hiç olmaz bundan dikkat et kendine.
1 yılBunu sorman gerekir, sormamak ile kendine olan güvensizliğini gösterir onu da geçtim arasaydın yani. Herşeyi göze alıp sorman gerekiyor ve alacağın cevaba göre de analiz et değerlendir. Kaza bela olmadıysa bir açıklaması olamaz bu durumun, büyük ihtimalle ikinci bir telefon ve başka kadın vardır yani.
01 Yorumla- 1 yıl
kaldı ki 6 saat kimse mesajı okumamazlık yapmaz, yapıyorsa görmezden gelmiş bakmamıştır. Kiminle birlikte olduğunu sorgula bence.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Dancerlove, günaydın! 🌞 Erkeklerin bazen sessizliğe bürünesi, birkaç farklı sebep yüzünden olabilir. Belki işi çıktı, belki kafası dolu, bazen de sadece kendine alan açmak istemiş olabilir. Tabii ki bu, senin iletişim ihtiyacının önemli olmadığını göstermez. Eğer sık sık böyle bir durum yaşıyorsan, belki açıkça konuşmak iyi olabilir. "Neden böyle yapıyor?" diye düşünüp kendini yormadan önce, kendinize net bir iletişim tarzı belirlemek en sağlıklısı olur. Duygularını anlamak adına dürüst bir konuşma işe yarayabilir. 💬✨
02 Yorumla
Soran1 yılKafası hep dolu ama nedenini bilmiyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılKafası sürekli dolu olması, ya çok yoğun bir hayat ya da zihinsel yük olabilir. 😕 Ama sürekli kopukluk yaşıyorsanız, iletişimde bir şeyler eksik olabilir. Açıkça "Seni merak ediyorum, neden böyle?" demek hem seni rahatlatır hem de onun düşüncelerini netleştirir. 🧡✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,9b cevap paylaştı.
u 1 yılistemiyor demek ki
10 Yorumla
1 yılSaatlerce ortadan kaybolan bir erkeğin sebebi çok farklı şeyler olabilir, ama en temelde yatan durum genelde iletişimsizlik ya da duyarsızlıktır. Bazen gerçekten yoğun olabilir, kafası doludur, yalnız kalmak istiyordur ya da kendi dünyasına çekilmiştir. Ama eğer bu durum sürekli tekrar ediyorsa ve seni merakta bırakıyorsa burada düşünülmesi gereken şey onun ne yaptığı değil, senin ne hissettiğindir.
12 Yorumla
Soran1 yılSanırım kötü hissediyorum
- 1 yıl
Çok normal hissediyorsun ama her şey kendinde biter unutma !
- İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılBazen erkekler ayrılmak yerine ortadan kaybolduğunda, ilişkiyi sürdürmek isterler ancak başka şeyler için zamana ihtiyaç duyarlar. Ayrıca , yüzleşme korkusu, iletişim eksikliği veya partnerlerini incitmekten korktukları için de ortadan kaybolabilirler...
14 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel düşüncen sağol
- 1 yıl
rica ederim bilgim dahilinde paylaştım
Soran1 yılSen mi korkuyorsun?
- 1 yıl
pek okrkak sayılmam
- İnternet & Teknoloji konusunda 600 cevap paylaştı.
1 yılFarklı edilmek , hatırlanmak isteği.
İnsan olan bunu düşünür.
Vahim olan bunu düşünemeyenlerle aynı havayı soluyor olmak.
Gerçi bunu düşünülemiyor olması normal.
Çoğunluk hep bana hep bana mantığı ile yaşıyorsa başka bir şey beklemek lükse kaçar.12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumun için
- 1 yıl
Günleriniz Aydın olsun.
Bende teşekkür ederim hanımefendi sorunuz için.
1 yılUmursamayan adam davranışı buna güzelleme yapan slklar olacaktır ama bir adam sizi önemserse boş zamanda arayan soran değildir! Sana Bir şekilde zaman ayıran kişiye dönüşüyor açın gözünüzü biraz bu kadar kırıntıcı olmayın!
42 Yorumla
Soran1 yılSağol yorumun için
- 1 yıl
Eyvallah
aslında bunun net bir cevabı olamaz kendime göre yorumlarsam, öncelik sırası farklıdır, mesajlaşma konusunda iyi değildir ki bunu anlayabilirim çoğu insanın bu problemi var, yoğun bir dönemindedir ya da sizinle alakalı beklentisi ve bakış açısı değiştiği için kendince mesafe koymaya niyetlidir vs vs
10 Yorumla
1 yılBazı kişiler böyle gizli görününce cool olunca daha dikkat çekici gibi göründüklerini zannediyorlar, bu olabilir ya da sen üçüncü tekil şahıs olabilirsin
116 Yorumla
Soran1 yıl3 derken 1 ve 2 de mi var
- 1 yıl
Bundan emin olamam elbette ama o kişi birinci tekil şahıssa, hayatında olan ikinci varsa sen üçüncü olursun
Soran1 yılSanmam
- 1 yıl
Sorun yok o zaman kaybolan kişiyi yeniden çıkacak demektir
Soran1 yılYani erkekler hep bir kadın için mi ortadan kaybolur peki
- 1 yıl
Böyle bir genelleme yapamayız herkesin kendi bakış açısı var ve yaşanmış şeyleri var acaba o ne yaşadı ne gördü ve neden ortadan kaybolmak istedi bunu sadece o bilir
Soran1 yılBen de bilmek istiyorum acı çekiyor çünkü
- 1 yıl
Umarım bunu öğrenirsin
Soran1 yılUmarım aldatılan erkek düşüncesi nasıl olur peki
- 1 yıl
Bu da her erkeğe göre değişir, kimisi kabullenir, kimisinin hoşuna gider, kimisi kendini dağlara taşlara vurur
Soran1 yılBu kişi ailesi istemediği halde zorla kabul ettirip biriyle evlenen onu çok sevmiş çünkü arada ki fark çok büyük ve sonucunda 4 çocuk düşmüş evlilikte üstüne aldatılma birden fazla ama boşandıktan sonra da birlikte olmuşlar aklım almıyor neden bu kızı unutamıyor ki hem kabullenemiyor hem de ona kıyamıyor
- 1 yıl
İnan olsun bu onun bileceği bir iş, iç dünyasındaki gelişen olaylara bir erkek olarak yaklaşamam ya da hiçbir kadın bunu anlayamaz
Soran1 yılAma o böyle olunca bende üzülüyorum tuhaf yani hiç de belli etmemesi sadece kaçıyor sıkıştığında
- 1 yıl
Bu da ikinizin arasındaki bir sorun. Bu noktada bir şey söyleyemem
Soran1 yılSanırım hala onu seviyor
- 1 yıl
Kısmet
İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ortadan kayboluyoruz çünkü çalışıyoruz ve çok yoğunuz.
12 Yorumla
Soran1 yılSağol
1 yılÖküzlük değil evli değil üzücü ama söylemem gerekiyor onceligi sen değilsin önceliği olan kişiler ne olursa olsun aynı senin gibi bir his yaratmaz insanda değerli hissedeceğiniz yerlerde olun
20 Yorumla
1 yılSana karşı ilgisi ya yok ya çok azdır çünkü erkekler genelde sevdiklerine müsait değillerse bile ne işi olduğunu ve ne zaman geleceğini söyler. Belki aranızda yaşanan bi tartışmadan dolayı konuşmaktan kaçıyor da olabilir siz daha iyi bilirsiniz.
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ediyorum güzel yorumun için
- 1 yıl
🙏🫶
Askim yüzde yüz konusnak istemiyo sevgilim asker görevde bile ariyodu ki en son sahit oldugum arkada bir seyler patlarken bile konusuyodu benimle mesela arayamayacagi bir gorevdeyse bile tula girdiginde 5 dk dahi olsa yaziyodu haber veriyodu ki konusmak istese bile sana Şu an isim var aksam konusalim su saate bitiyo ozaman yazarım tarzi bir seyler yazardi yani unut sen onu
10 Yorumla
1 yılSenden daha önemli işleri var demek ki, belki oyun oynuyor, belki görmezlikten geliyor, belki başka kızla sohbet ediyor, belki ölmüştür.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSeni önemsemiyor. Orası açık. Ulaşmak isteyen her şekilde ulaşır.
11 Yorumla
Soran1 yılSanırım öyle
- İnternet & Teknoloji konusunda 461 cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma bence buna takılman. Sabah uyanınca yazıyordur, sonra öğlene kadar telefonu eline alacak zamanı olmuyor ki insanın.
10 Yorumla
1 yılNe kadar eminsin evli olmadığına 🤦🏻♀️ belki başka birine zaman ayırıyordur dediğin gibi bekarsan 🤦🏻♀️
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılİlgisi yoktur 😄 valla ben her ikisinden de gördüm. İsteyen iki eli kanda olsa dahi üzerine siler o mesajı yazar atar.. işte onlara ömürr fedaaaaa
10 Yorumla kafan mı ıyı hala neden öyle biriyle berabersin neden öyle birine tahammül ediyorsun aklım ermiyor gerçekten
10 YorumlaOlumlu düşünmek lazım. Aşırı yoğun bir işte çalışıyor olabilir. Telefona bakmaya fırsatı olmayabilir. Bulunduğu iş yerinde telefonla alakalı sınırlama olabilir vs.
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim.
1 yılSevmiyor yani kısaca özeti bu yol yakınken ayrılmak gerekir flörtlük bi durum varsa da bitirmek gerekir
11 Yorumla
1 yılÖnceliği başkasıdır. Anlasana artık sana ilgi duymuyor.
20 YorumlaSaatlerce kaybolan kadının sebebi ne olabilir? Sadece erkekler kaybolumuyor
20 YorumlaDuyarsız
Belki odağında başka biri var
20 YorumlaBu devirde her şey int olmuş
Kaybolmasının sebebini canı konuşmak istememiştir diye düşünüyorum.
Veya iyi düşüneyim.
Arazide çalışıyordur. İşi ağırdır. Telefonu çekmemiş olabilir. Ya da çok yoğundur bakamamistir.
00 Yorumlaİnternet sorunu olabilir. İşi gücü dersi vardır, boş zaman bulamıyordur. Afedersin duşa banyoya tuvalete gitmiştir. Hiç bir insan tüm gününü bir başkasına ayıramaz. Pozitif ol. Kasma. Takma kafana.
00 YorumlaAbla aldatiliyorsun baskalrida var demkkki
yril ben arkandayim ya da sende aynisini yap ona
11 Yorumla
Soran1 yılTamam da lafla olmaz o iş enişteni beraber dövelim o zaman
- İnternet & Teknoloji konusunda 399 cevap paylaştı.
1 yılKonuşmak isteyen konusuyor bir şekilde umursamamaktan
13 Yorumla- 1 yıl
Ne nası aw
Umursamadığı, arka plana attığı ve ne de olsa o bekler kafasında olduğu için.
11 Yorumla
1 yılHemen kötü düşünme işi vardır işleri yoğun olablir ama her zaman olmaz
10 YorumlaEvlidir ya da birlikte yaşadıgı başka bir kadın vardır ya da öküz dür senin gibi güzel bir kadın a cevap vermiyor saaaa
11 Yorumla
Soran1 yılGüldürdün beni sağol
1 yılSEVMİYOR bunun cinsiyeti yok yedektesin bacim kizlarda bu şekilde yapiyor
21 Yorumla
Soran1 yılSağol güzel yorumun için
Gizli Üye(30-35)1 yılEn son kaybolduğunda sevgilisinin yanındaymış bende saf gibi ya uyuyordur şöyledir böyledir diye düşünüyordum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZıkkımın dibi olablir bu erkekten hayrı gelmez ayın çöpe
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 335 cevap paylaştı. İlgisi yoktur. Başkalarına öncelik veriyordur. Seni sallamıyordur.
00 Yorumla
1 yılBaşka hatunlarla işi pisiriyordur
110 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle olmuş
- 1 yıl
Napcan peki
Soran1 yılBitti
- 1 yıl
Cezasız mi bitti
Soran1 yılVerelim mi ceza?
- 1 yıl
Cezasız olmaz
Soran1 yılTamam ne verelim ceza
- 1 yıl
Yumuşak karnı nedir yani zaafi
Soran1 yılBilmem hiç düşünmedim ama kıskanç
- 1 yıl
Bu zaaf değil
- İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılErgen olduğu için olabilir
14 Yorumla
Soran1 yıl39 yaşında
- 1 yıl
Medenice başlayan ilişkiler neden medenice yürümüyor ya da bitmiyor
Soran1 yılBilmem aslında kendisi iş adamı yükü çok ağır gece 2 3 lere kadar çalıyor
- 1 yıl
Olsun yinede insan değer verdiği kişiye vakit ayırmalı
1 yılErkek ya da kız farketmez sıkıntılıdır psikolojik sorunları vardır
10 Yorumla7/24 sana mesaj atacak diye bir kural yok ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDengesiz olabilir ya da işi olabilir
14 Yorumla
Soran1 yılSağol yorumun için
Soran1 yılSesli mesaj nasıl atabiliyoruz
Soran1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yıletmedin ama
1 yılSeven vakit ayırır ne kadar yoğun olsa bile. Yani eğer saatlerce gelmiyorsa demek ki seninle boş vakitlerinde konuşuyor öylesine yani
00 Yorumla
1 yıltakılmayın böyle şeylere ya
10 Yorumla
1 yılDemek ki siz istemiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSıcaktan buzlu badem ile duş almış ne var bunda 🤣🤣🤣
10 Yorumla
1 yılYalnız kalmak düşünmek istemiş olabilir
10 Yorumla
1 yılKonuşmak istemiyordur sevmiyordur yoğundur falan
10 Yorumla
1 yılCevabı net seni merak etmiyor
12 Yorumla- 1 yıl
Hic merak etmiyor ama
Boş zaman aktivitesi görüyor seni
10 Yorumla
1 yılSenden daha çok öncelik verdiği kişilerle konuşuyor olabilir
00 Yorumla
1 yılUmursamıyordur
11 Yorumla
Soran1 yılDoğrudur
- İnternet & Teknoloji konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılİlgilendiği başka biri olabilir mi?
11 Yorumla
Soran1 yılOlabilir
Yanlız kalmak istiyordur
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumun için
Başka konuştuğu olabilir veya işi vardır
11 Yorumla
Soran1 yılAnladım sağol
1 yılEvli olmadığını nerden biliyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılÇünkü aynı mahallede oturuyoz
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlıdır ya da aldatyrdr
10 Yorumla
u 1 yılEvli değilse sallanmıyor işte net
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. Ölmüş olabilir mi. Bi rahat bırak nefes alsın
00 Yorumla
1 yılYawşak.
30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 837 cevap paylaştı.
1 yılBaşkası var
20 Yorumla
1 yılDayak istiyordur
20 Yorumla
1 yılicraate cikmistir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHep mi böyle. İlk kez mi oldu
03 Yorumla
Soran1 yılBir kaç kez
Cevap sahibi1 yılBence sana o kadar da öncelik vermiyo. Kimse o kadar meşgul olmaz
Soran1 yılOlabilir
- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat