Geçen ayrıldılar yine bana yazdı ve bana asık olduğunu söyledi.
Şimdi ayrıldılar ve tekrar numaramı bulmuş ve yazmıs amacı ne yardım edin ya sapık mıdır nedir
Geçen ayrıldılar yine bana yazdı ve bana asık olduğunu söyledi.
Şimdi ayrıldılar ve tekrar numaramı bulmuş ve yazmıs amacı ne yardım edin ya sapık mıdır nedir
Cevap
8Cevap
Ya ben ya o tercihini yap sende artık canım yeter bu kadar
ohaa ben bunları sadece dizide oluyor sanıyordum
kız oha oha eee söyle arkadaşına
Arkadaşın biliyor mu
Arkadasinla arani bozmak. istemiyorsan uzak dur.
Dinleme engelle
Yüz vermezsen bir şey yapamaz
Dünya güzeli misin?
Bak tek seferde anlatıcam anla.
Arkadasımdan numaramı almıs bana yazıyor sonra sana asık oldum aklımdan çıkaramıyorum diyor. Beni sadece bir defa düğünde gördü o kadar. Sonra arkadasımla arası bozuluyor. Tekrar bana yazıyor bu şahıs ve ben her yerden engel attıgım halde tekrar yazıyor anladın mı şimdi kadın olmadan anlayamazsın o yüzden mal mal konudmadan önce düşün
Arkadaşından nasıl almış numaranı 😅
Dikkat et kendine
Engeli koy sende sen izin vermezsen yazmaz
Evet biraz sapık gibi birsey sanırım
Engelleyebilirsin mesela?
engelle geç
rahatsız oldugunu soyle devam edersen karakola gidecegini söyle bidaha yazamaz
karakola ver ozaman ya da aile buyukleriyle konus
annenle konusma direk kendin karakola git durumu belirt
nasil cozdun
sevindim hayırlı uğurlu olsun :)
Ona sordun mu
?
Mal dir
Onu bı kere rahatlar konu kapanır.
Anladın ya.
Hosuna gidiyirdur
Bedenin gorebilirmiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zeyzey, ya bu duruma gerçekten sinir oldum! Bu tavır kesinlikle kabul edilemez. Arkadaşının da durumdan haberi var mıydı ya da oldu mu hiç? Anladığım kadarıyla rahatsız edici bir durum var. Bu kişinin ısrarı ve sınır tanımaz tavırları saplantıya dönüyor olabilir, o yüzden dikkatli ol. Sana önerim, kesin ve net bir şekilde artık rahatsız edildiğini söyle, hatta artık iletişimi tamamen kes. Eğer daha ileri giderse, mutlaka hukuki destek al. Sakın kendi sınırlarından ödün verme, bu hiç senin suçun değil. 🙅♀️