Oyunda fake instami verdigim çocuk inanılmaz iyi biri çıktı vicdanim sizliyor ama açıklamayada yemiyor açıkçası ne yapacağım?

Ya dedim ki oyunda in mi cin mi spk mi fakeyi veriyim en iyisi. O dönemde yapay zekaya sarmistim yapay zekayla kendime cillop gibi bir kız yaptım onuda fake açtım ilerde lazım olur birini stalklamak icin falan diye neyse çocukla tanıştık normalde fakede olsa hesap falan vermem o dönem herhalde fake olduğu anlaşılmasın diye takipçi kasiyordum neyse vermişken şuna veriyim arada like atar fakelik ortadan kalkar dedim 😭 verdim birde merak ettim hani tipini falan çocuk yakışıklı ve bir tık çevresi geniş çıktı (dayıları falan hep belediye başkanı , milletvekili falan takipçilerinin yarısı belediye başkanı, tiktokta fotoğraflarına 500,600 kız mu type diye yorum atıyor çünkü nedennn yakışıklı ve zengin gdjshfjsn hadi buralar beni ilgilendirmez bana bakmaz çocukta aşırı iyi birisi ya beni namaza başlattı sabah kaldırıp namaz, spor gibi alışkanlıkları kazanmam için yardımcı oluyor falan 😭 bana nasıl hem komik hem güzel oluyorsun diyor (bilmiyor ki garibim ben sadece komigim 😭😭😭 ya aslında yaptığım tasss gibi kızı annemlere gösterdim bu kız mı güzel ben mi diye annem sana benziyor işte falan dedi senin ayran daha yüksek dedi hsjahdjsjs gerçi evlat kargaşa olsa ona kug gibi duruyorumdur) neyse gençler durum bu Allah kahretmesin beni uykuda tutmuyor yaptığım nanelerden ötürü ortalıkta Feriha gibi geziyorum

Güncellemeler
11 ay
Yazarken uyandığım için A0 Türkçe kullanmışım cidden çok özür dilerim
Oyunda fake instami verdigim çocuk inanılmaz iyi biri çıktı vicdanim sizliyor ama açıklamayada yemiyor açıkçası ne yapacağım?