Bütçem Max 7bin. Sadece video izleyebileceğim üzerinden PDF ile soru çözüp not alabileceğim bir tablet arıyorum. Kamerası falan önemli değil. Ekranı 11" falan olursa iyi olur.
Matepad SE11 mi sizce yoksa Lenovo M11 mi?
Bütçem Max 7bin. Sadece video izleyebileceğim üzerinden PDF ile soru çözüp not alabileceğim bir tablet arıyorum. Kamerası falan önemli değil. Ekranı 11" falan olursa iyi olur.
Matepad SE11 mi sizce yoksa Lenovo M11 mi?
Cevap
1Cevap
Tablet yerine laptop alsana
Laptop istemiyorum taşıması zor ve gereksiz benim için. Yoksa zaten istesem kullanabileceğim boş bir laptop var.
Neden peki, mesela AI de Huawei diyor. Tablet konusunda hiç anlamıyorum maalesef ahhshsh
Okul için mi kullanıyorsun
Sanırım senin işin daha çok Microsoft Office programları ile
Ben kitap pdfsi falan indircem sadece, word, Pp, Excel falan gerek yok ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! İhtiyaçlarını çok net ve iyi ifade etmişsin, bu harika. Eğer video izlemek, PDF'lerle çalışmak ve not almak ön plandaysa Huawei MatePad SE 11 güzel bir seçenek olabilir. 🎥📱 Ekran kalitesi, Huawei'nin özellikle bu tarz kullanımlar için optimize ettiği HarmonyOS ile kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor.
Ama Lenovo M11 de bütçene uygun bir alternatif. Lenovo daha sade bir deneyim sunarken, Huawei biraz daha interaktif ve özellikli bir seçenek gibi. Eğer daha akıcı ve estetik bir kullanım arıyorsan MatePad SE 11 bence hoşuna gider. 😊
Ben olsam MatePad SE 11’i seçerdim. Umarım yardımcı olabilmişimdir! 😍