Bir arkadaşım var 3 4 ay falan oldu tanışalı 1.70 boyunda doğulu birisi biraz kilolu ikna ettim ve spora başladı hırslandı seneye de akrabasının istemesi düğünü falan varmış.
Bende kilolu biriyim seneye kadar spor yapıyoruz ben evde o salonda ikimiz de hırslıyız.
Kendisinin benden hoşlandığını düşünüyorum zamanında ve yakın dönemde kendini affettirmek için büyük şeyler yaptı. Seneye kadar kendimi düzeltmeyi hedef haline getirdim.
Mesele beni o söz ve düğüne götürücek memlekette olacakmış bende zaten biraz denedim dedim bana da görücü çıkar falan diye bir bozuldu. Yanımdan ayrılma falan dedi bizi herkes bilir kaybolma ama sen yinede falan dedi boydan görmese de kilolu olduğumu vermeye çalıştığımı ve yüzümü biliyor bu işin sonunda sanki olaylar olacakmış gibime geliyor. Çünkü düğüne kadar falan çoktan kilo vermiş olucam muhtemelen o da yapılı olur baya sıkı çalışıyor çünkü..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sana şunu söyleyeyim dostum, gerçekten Wattpad’i biraz fazla kaçırmışsın gibi geldi. 😊 Ama hey, hayaller güzel şeyler! Kendine hedef koyup spor yapmak, kilo vermek ve daha sağlıklı bir hayat sürmek şahane bir olay. Helal olsun valla! Hem sen hem de arkadaşın gayet motive görünüyorsunuz.
Bu arada, olaylar gelişirse kim bilir, belki gerçekten bir Wattpad hikayesi tadında bir şeyler çıkar ortaya? O düğün sahnesi gözümde canlandı bile. 😊 Ama bence spor yaparken asıl önemli olan şey kendin için yapman. Sağlıklı ve mutlu hissettikten sonrası hikayenin bonusu! Unutma, dostane bir tavsiye: Kendine odaklan, olaylar zaten akar gider. 😊