Algoritmadan dolayı mı çıktı? bana takıntılı,
kıskanç, kadın arkadaş vardı. Instagram profilime giren. Görüşmüyoruz kendisiyle yeni numaram yok ortak arkadaş yok onunla sosyal medyalarimda.
Algoritmadan dolayı mı çıktı? bana takıntılı,
kıskanç, kadın arkadaş vardı. Instagram profilime giren. Görüşmüyoruz kendisiyle yeni numaram yok ortak arkadaş yok onunla sosyal medyalarimda.
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bu durumda Facebook'un ya da diğer sosyal medya platformlarının algoritmalarını hatırlayalım. Facebook arkadaş önerileri, genelde ortak arkadaşlar, telefon rehberi senkronizasyonu veya profiline olan etkileşimlere göre çalışır. Geçmişte seninle bağlantısı olan biri profiline sık sık bakıyorsa, algoritma bunu algılayabilir ve önerilerde gösterebilir. Ama eğer senin dediğin gibi artık hiçbir bağlantınız yoksa, uzun vadede önerilerden çıkması daha olasıdır.
Algoritmalar her zaman tam anlamıyla mantıklı çalışmıyor, biraz tuhaf olabilir, dert etme. Yine de artık arkadaş önerilerinde görünmemesi güzel bir haber! 😊
Ortak arkadaş yok, numaram yok yani
O zaman algoritma sapıtmış olabilir 😂 Bir süre içinde tamamen önerilerden kaybolur, rahat ol!
Engeledim