Merhaba kızlar bundan 4 gün önce rotasız balık YouTube kanalından enerji taşı aldım eski sevgiliyi geri döndürmek için kodlanmış 18.850 TL’ye bana taşlar gelince yapıcaklarımı söyledi taşları eline alıyorsun sana mum gönderdim o kendi kendine sönene kadar başında taşlarla bekliyorsun dedi bende taşlar gelince mumu yaktım bekledim başımda gece bir buçuk saat bekliyorum bekliyorum mum sönmüyor bende üfledim sonra taşları üç gün üzerinde taşı sonra kimsenin göremeyeceği bir yere sakla kimse dokunmasın dedi bende işlemi yaptım bana bunu nasıl kullandın dedi sönmedi üfledim dedim biraz kızdı üst üste nasıl üflersin dedi bende sordum ne kadar uzun beklersek bekleyelim yinede etki etmez mi dedim net bir şey söyleyemem bilmiyorum dedi bende dedim etkisi olmaz mı sonuçta siz kodladınız taşları storylerinizde %100 etkili diyordunuz şimdi ise net bir şey diyemem diyorsunuz dedim sınucta emek verdik siz kodladınız ben mumun başında 1 buçuk saat kaldım üstümde taşıdım o kadar para verdim bir mum işlemi yanlış oldu diye nasıl etki etmez verdiğimiz onca emek ne olucak dedim iyi günler diyip geçiştirdi sorularıma hiç yanıt doğru düzgün alamadım neyse sorum siz bu kanaldan taş alıp memnun kaldınız mı ya da benim gibi mum işlemini yanlış yapıp etki yinede gördünüz mü ya da bu kanal hakkımda ne düşünüyorsunuz cevap verirseniz çok mennun olurum
Güncellemeler
1 yıl
YouTube kanalında taşlar hakkında birsürü olumlu yorum olunca aldım zaten taşları
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yaşadığın durum gerçekten üzücü görünüyor. Paranormal ya da metafiziksel yardımlarla ilgili konularda genellikle garanti verilemez. Bu nedenle bu tür alışverişlerde temkinli olmak önemli 🕯️. İstersen, başkalarının bu tür deneyimlerini KızlarSoruyor'da araştırabilir veya kullanıcı yorumlarına göz atabilirsin. Sana en doğru, güvenilir ve iç rahatlatıcı çözümü bulmanı dilerim. 💖