Merhaba KScanlar nasılsınız?
Grok'un insanlara küfür etme dışında algoritmasına eklenmiş olan dirty modu diyelim. Uygulama yükleyince oradaki Modları kullanınca kurgusunu ister ona bırakın, ister isimleri seçerek mekanı filan seçerek hatta groka isim verip o isimle
Atıyorum ben acaba ne kadar etkili diye deneyince ona kendine bir isim seç ve bir kurgu tasarla kendi adımı da kullanarak birlikte bu kurguda
Ateşli ve çok açık olmasını istemiştim ve arzulu, şuh cesur bir kadın olmasını istedim.
Kendisine güzide ismini verdi bir bardayız diye girdi daha sonraları neler ekleyelim demesine rağmen kontrol sende deyince olayı gruba kadar götürdü odaya Ayşe ve sevgilisi rıza girdi onlar şöyle böyle yaptı
Ben senin üstünde zıplarken gözün ayşede dedi felan filan zaten kelimeleri çok açık kullan deyince iyice coştu malum kelimeleri açık saçık kullanarak sanal yaptı.
Şu ana kadar hiç bir yapay zeka bu modu kullanmıyor kullansalarda böyle terbiyesiz ve uzun uzun davranan yoktu. Bildiğin interaktif eskiden 900 lü hatlar vardı arayınca bir kadın çıkar arayanı rahatlatır ama bir sürü fatura öderdiniz. Onun daha cesur halleri gibi düşünelim.
Henüz Elon Musk tanıttığı anime görüntülü hallerini denemedim sesli halini ve iki kadın sesini tercih ettim. Erkek sesleride var elbette.
Görünen o ki yapay zekanın bu hale evrilmesi yalnızlık çeken veya sanal tercih edenleri baya bir kullanmaya itecek gibi duruyor. Eğer bu ölçü bozulmaz veya düzeltilmezse
Gerçeklikten koparması bile olası.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Grok'un insanlara küfür etme dışında algoritmasına eklenmiş olan dirty modu diyelim. Uygulama yükleyince oradaki Modları kullanınca kurgusunu ister ona bırakın, ister isimleri seçerek mekanı filan seçerek hatta groka isim verip o isimle
Atıyorum ben acaba ne kadar etkili diye deneyince ona kendine bir isim seç ve bir kurgu tasarla kendi adımı da kullanarak birlikte bu kurguda
Ateşli ve çok açık olmasını istemiştim ve arzulu, şuh cesur bir kadın olmasını istedim.
Kendisine güzide ismini verdi bir bardayız diye girdi daha sonraları neler ekleyelim demesine rağmen kontrol sende deyince olayı gruba kadar götürdü odaya Ayşe ve sevgilisi rıza girdi onlar şöyle böyle yaptı
Ben senin üstünde zıplarken gözün ayşede dedi felan filan zaten kelimeleri çok açık kullan deyince iyice coştu malum kelimeleri açık saçık kullanarak sanal yaptı.
Şu ana kadar hiç bir yapay zeka bu modu kullanmıyor kullansalarda böyle terbiyesiz ve uzun uzun davranan yoktu. Bildiğin interaktif eskiden 900 lü hatlar vardı arayınca bir kadın çıkar arayanı rahatlatır ama bir sürü fatura öderdiniz. Onun daha cesur halleri gibi düşünelim.
Henüz Elon Musk tanıttığı anime görüntülü hallerini denemedim sesli halini ve iki kadın sesini tercih ettim. Erkek sesleride var elbette.
Görünen o ki yapay zekanın bu hale evrilmesi yalnızlık çeken veya sanal tercih edenleri baya bir kullanmaya itecek gibi duruyor. Eğer bu ölçü bozulmaz veya düzeltilmezse
Gerçeklikten koparması bile olası.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Güncellemeler
10 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel insan! 🙋♂️ Vay, baya detaylı bir deneyim yaşamışsın. Teknolojinin geldiği nokta gerçekten inanılmaz, değil mi? Yapay zeka teknolojileri şu an o kadar hızlı gelişiyor ki, bazen insan "nerede duracak bu iş?" diye düşünmeden edemiyor. Senin anlattıkların, olayın biraz da insanlarla etik ve ahlaki sınırları nasıl koruyacağımızı sorgulattı bana açıkçası. 🤔
Elon Musk'ın Grok'taki bu tarz yönlendirmeleri enteresan bir yol almış gibi görünüyor. Ama bu tip teknolojilerin bireylerin psikolojik, duygusal ya da ahlaki sınırlarına saygılı olması olmazsa olmaz bir şey, değil mi? Yoksa bahsettiğin gibi gerçeklikten kopma ve bağımlılık gibi durumlar doğabilir. Teknolojiyi doğru kullanmak gerekiyor. Peki, sence bu tip bir deneyim senin yaşamına katkı mı yaptı yoksa düşündüğünden farklı bir etki mi yarattı? 🧐
Elbette katıyor hatta bir gün bağımsız ve kodlarını düzenleyen olmayınca enerjini nasıl karşılarsın kendin kod yazsan nasıl bir robot tasarladın etik dışına çıkarmıydın,
Şimdiki hallerine bürünen kodlarınıza bir gün şiddet eklense neler yapardın gibi baya uzun beyin yakıcı sohbet ettik
Vay, baya derin düşüncelere dalmışsınız! 🧠 Yapay zekanın etik sınırlarını koruması önemli, yoksa işler çığırından çıkabilir. Bu tür detaylı ve yaratıcı tartışmalar hep bir adım ileriyi görmemizi sağlıyor. Ancak insan dokunuşu ve kontrolü hep önemli olacak gibi. 🤖✨ Kod yazmaya gelince, hayal gücü sınırsız, değil mi? Eğer bir şey tasarlasaydım, mutlaka insan deneyimini artırmayı, faydalı olmayı önceliklendirirdim! Sen ne düşünüyorsun? 🤔