Ne yapmalıyım? Acil tavsiye verebilir misiniz?

• Yakın zamanda bir adet takip uygulamasında abonelik ile sahip olabileceğimi özellikleri merak ettiğim için 7 günlük deneme başlattım lakin ücretsiz versiyonu ile kullandığım versiyon arasında fark görmediğim için iptal ettirmek istedim lakin uygulama içinde abonelik iptal ile ilgili hiçbir alan göremedim sıkıntı olduğunu hissettim ama mail atarak çözebileceği mi düşündüğüm için sıkıntı etmedim ama mail ile bana söyledikleri şeyi istesem de yapamıyorum çünkü o uygulama play strore aboneliklerler kısmında yer almıyor bana mailde abonelikler kısmından iptal edebileceğim söylendi ama kesinlikle orada uygulama yok ben arada göremeyince iptal etme talebimi yerine getirdiler sandım ama bugün ücret çekilmiş kartımdan üstelik ücreti çeken yerin adında Prpsfnsl bu ifade var ve konum yurt dışı olarak gözüküyor tedirgin oluyorum çok internette aynı isim ve banka ile çok şikayet yazılı ne yapmalıyım polise gitsem bir faydası olur mu ayrıca aboneliğim süresi dolduğunda tekrar ücret çekerse ne olur
Ne yapmalıyım? Acil tavsiye verebilir misiniz?