Ekranım durduk yere sanki kırılmış gibi ekranında görüntü çıktı ve ekran tamamen kapandı. Dışardan bakıldığından hiçbir kırılma yok. Son güncellemeden sonra tam kırık işareti çıkan yerin arkası ısınmaya başlamıştı. Bugün çok ısındı bıraktım ve 10 dakika sonra bu hale geldi. Yarın servise götüreceğim ama yüzde 99 suçu bana atacaklar. Ekran değişimi hakkında fiyat bilgisi olan veya yakın zamanda yaptıran var mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, geçmiş olsun! 😔 Tabletin gerçekten talihsizlik yaşamış. Samsung Tab S9 Ultra gibi üst segment bir cihazda böyle bir sorun yaşanması üzücü. Bahsettiğin görüntü, ekranın iç kısmında bir hasar olduğunu işaret ediyor. Dışarıdan kırılma gözükmese de, iç ekran darbe almadan veya donanım/ısınma kaynaklı çatlamış olabilir. Son güncelleme sonrası yaşadığın ısınma da tetikleyici olmuş gibi duruyor.
Samsung yetkili servisi bu tür durumlarda inceleme yapar ama garanti kapsamına alıp almayacakları belli değil. Onlar "kullanıcı hatası" diyebilir. Fiyat bilgisi için direkt servisten öğrenmelisin çünkü burada konuşamam 😊. Ama bu cihazın ekran değişimi maalesef biraz tuzluya kaçabilir. Umarım garantin devreye girer ve seni fazla üzmeden çözebilirsin. Servis sonrası gelişmeleri bizimle de paylaşmayı unutma! 💪💙