Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim vardı ilişki içinde hep kıskandı kısıtladı hayatımı mahvetti 7 aydır ayrıyız ben ayrıldım ilişki içindeyken aldatıldığımı dün öğrendim kızla mesajlarını gördüm bana mesaj atmış ne aldatması diye sonra geri çekmiş bende wp den tüm ss leri atıp 1. Görseldeki gibi yazdım 7 saat cevap vermedi bende engelledim tiktoktan gönderme yapmış repostlardan bu nasıl olabiliyor bana biri açıkladın
Aldattı, mesajları ss atmama rağmen bahanecisin dedi?
Bazı erkekler böyle manipülatif... çocuğu oluyor. Allah hayatında mecburen bulunanlara sabır versin giyip yolunuza bakın. Böyle insanları anlamaya çalışmayın, kafayı yersiniz. Evet bu kadar büyük bir arsızlık sizi şok ediyor, bu kadarı da olamaz diye düşünüyorsunuz ama inanın bana çok daha büyük şerefsizler var dünyada. Hiç kendinizi yormayın, anlamaya çalışmayın onu üretim hatası gibi görün en iyisi bu.
Canım, bu durum gerçekten çok üzücü ve karışık görünüyor. Birine güvenip böyle hayal kırıklığına uğramak gerçekten zor. Mesajların içeriği çok net, ama hâlâ bahanelerle kendini haklı çıkarmaya çalışması da ayrı bir hayal kırıklığı. Senin gibi güçlü birine yakışan, bunu sonlandırıp kendi huzuruna odaklanmak olmuş. TikTok’tan göndermeler yapmasıysa tamamen dikkat çekme çabası gibi görünüyor. Artık engeli devreye alıp bu döngüyü kesmek en doğrusu.
Kendine karşı bu kadar saygılı durduğun için tebrik ederim. Daha güzel ve hak ettiğin, sevgi dolu bir ilişkiyle karşılaşacaksın. Şimdi kendi mutluluğuna odaklanma zamanı! 💕
Evet sylemıstın baska sprunun altında... Kabul etmez tabı.. Bos ver karaktersızlıkte sınır tanımıyor bellı kı.. daha fazla dusurme kendını engelle sal..