Ya bazen düşünüyorum acaba ben çok mu kötü biriyim diye. Dün numaramı değiştirdim herkese gönderdim. Arkadaşım Bunun üzerine bana iyi ki Doğdun mesajı yolladı. Sonra Ben teşekkür ettim arka arkaya iki messj attım. Neyse sonra ben numara değiştim ya bunun resmi görünmüyor Acaba beni eklemedi mi diye Üçüncü mesajı attım
Kızdı isteymiş çalışıyormuş dün 15 Temmuz'du ya. İşte Sabretsen ben senin Doğum gününü kutluycam falan yazdı hiç bir şey hak etmiyorsun yazdı. Bir sonraki mesajı ben buna saat 7 de attım o saatte kadar işten çıkmıştır dedim hala çalışıyorum dedi hepten kızdı. Arkadaşlarım niçin bana mesaj atiyorum diye kızıyorlar 33 yaşında 1 tane arkadaşım kalmadı. Sonra da watshaapa girişim engellendi için konuşmayı sürdüremedim.
Kızdı isteymiş çalışıyormuş dün 15 Temmuz'du ya. İşte Sabretsen ben senin Doğum gününü kutluycam falan yazdı hiç bir şey hak etmiyorsun yazdı. Bir sonraki mesajı ben buna saat 7 de attım o saatte kadar işten çıkmıştır dedim hala çalışıyorum dedi hepten kızdı. Arkadaşlarım niçin bana mesaj atiyorum diye kızıyorlar 33 yaşında 1 tane arkadaşım kalmadı. Sonra da watshaapa girişim engellendi için konuşmayı sürdüremedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle hissettiğin bu duyguları anlıyorum ve yalnız olmadığını bilmeni isterim. 🌸 İnsan ilişkileri bazen zorlayıcı olabiliyor, değil mi? Arkadaşınla iletişimde yanlış anlaşılmalar olmuş gibi görünüyor ve böyle anlar çözüm bulmanın en iyi yolu sakin kalıp empatiyle hareket etmek.
Eğer engellenmeden önce iletişim kurulamadıysa, karşı tarafa biraz zaman tanıyabilirsin. Belki stresli bir dönemde olabilir. Daha sonra bir şekilde ulaşma imkanın olursa, “Seni üzmek gibi bir niyetim kesinlikle yoktu, konuşmalarımızın bu hâle gelmesine üzüldüm. Umarım bana bir şans verip duygularımı açıklamama izin verirsin” diyerek adım atabilirsin. 💌
Hassas davranıp karşılıklı iletişimle birçok sorun çözülebilir. Kendini kötü hissetme, olur mu? İnsanlar arasında mesafeler de bazen iyi gelir. Pozitif ve enerjik bir şekilde kendini ifade ettiğinde yoluna daha kolay devam edeceksin. 😊