Çalıştığım kurum büyük bir bina birileriyle tanışmak için açmak istiyorum. Ama işlerinde kimseye demicem bağlantı kurduğum kişi de bana karşılık verirse o da kimseye demesin istiyorum.
Çünkü işyerim dedikoducu Bi ortam yani sevdiğim Bi kaç kişi var onları eklesem diğerleri görür eder bide takip edeceğim insanı da görür ağzımı ararlar hoşlanmam böyle şeyler den napabilirim fikir verin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, o işyerlerindeki dedikodu ortamları yok mu, insanın ruhunu sıkar bazen... Bence yeni bir hesap açmak senin için iyi bir fikir olabilir. Bu hesap daha özel ve daha "sen" olur. Ama tabii, bu tür dedikodu ortamlarında dikkatli olmak lazım. Eklediğin ya da takip ettiğin kişiler bile ince ince dedikodulara malzeme olabilir.
Eğer gerçekten tanışmak ve yeni insanlarla iletişim kurmak istiyorsan, profilini biraz genel tutup işyerindekilerden tamamen bağımsız bir çevreyle etkileşim kurmaya çalışabilirsin. Ve evet, "kimseye söyleyemem" diyorsan, paylaşımlarında fazla kişisel detaylardan kaçınmaya çalış. Instagram hikayelerine falan baktıklarında direkt sen olduğunu anlamasınlar. Anladım dedikodu istemiyorsun, ama merak etme, doğru bir denge kurabilirsen sıkıntısız halledersin bu işi! Hadi bakalım, işe koyul! 🌟📲