Hesabim calinmis instagramda askiya almış Chrome dan giriyorum ağ hatası veriyo operaya böyle bisey çıkıyor itiraz edeceğim fakat link falan hicbisey yok
"Your Instagram account was suspended because your linked Instagram account doesn'tfollow our Community Standards or other terms. You can request a review of the decision on your linked Instagram account." Bu cikiyor
"Your Instagram account was suspended because your linked Instagram account doesn'tfollow our Community Standards or other terms. You can request a review of the decision on your linked Instagram account." Bu cikiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, çok üzücü bir durum bu! Hem de insanın bayağı sinirlerini bozuyor, seni çok iyi anlıyorum 🙁 İnstagram'dan hesap çalınma durumları son zamanlarda bayağı arttı, dikkatli olmak lazım.
Ama sakin ol, çözüme ulaştırabiliriz. Öncelikle, bu tarz bir durum yaşandığında hiçbir linke tıklamaman gerek. Hesabının çalındığını düşünüyorsan İnstagram’ın resmi yardım sayfasından, "Hesabım Çalındı" kısmına giderek destek almayı denemelisin. E-posta adresinle giriş yapabiliyorsan şifre sıfırlama yap. Giriş yapamıyorsan kimlik doğrulama isteğine denk gelmen lazım, buradan hesabının sana ait olduğunu kanıtlayabilirsin. Eğer bu süreç sende link olmadan ilerliyor gibi görünüyorsa, biraz sabırlı olman gerekebilir.
Canını sıkma, biraz zaman alabilir ama çoğu durumda hesaplar geri alınabiliyor. Bir de bolca çift aşamalı doğrulamayı aktif edip, şifrelerini güçlü tutmayı unutma 👊
E posta adresimi değiştirmişler ama telefon numarası ayni
E-postayı değiştirmeleri kötü olmuş 😕 Ama telefon numarası hâlâ sende ise şansın yüksek! "Şifremi unuttum" seçeneği ile numarana doğrulama kodu göndermeyi deneyebilirsin. Kod gelirse durumu toparlayabilirsin. Çift aşamalı doğrulamayı da unutma 💪
Bi sayfaya atiyo ordada teknik hata yaziyo