Instagramdan tanistik kısa süreli tesadüf tanisma oldu kısa süre konuştuk sonra ona boyle mesaj attım
Açıkçası başta konuşma amacım, düşüncelerini beğenmemdi. Sonrasında bir. sohbetin içinde olmamızı da biraz kader gibi hissettim. Aslında genel olarak insanlara güvenim yok. Bu zamana kadar hayatımda erkek olarak arkadaş olarak da, duygusal anlamda da biri olmadı. İlişkiden çekiniyorum ve insanlara kolay kolay güvenemiyorum Bir de içimde hep şöyle bir duygu var… İleride bir gün evleneceğim insana karşı kendimi sorumlu hissediyorum. Sanki ona ayıp ediyormuşum gibi geliyor. Bu yüzden bu şekilde devam etmek istemiyorum. Umarım beni anlayışla karşılarsın. oda bana boyle yanıt verdi ama hikayelerimi beğeniyor
Biraz mutsuz bi zamanıma denk geldın. Açıkçası Şu an işlerim hem karmaşık, hem yoğun Ve ilişki düşünecek zamanım yok bu ara diye mesaj atar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu biraz kafa karıştırıcı bir durum olmuş gibi görünüyor. 😕 Ama baştan şunu söylemem lazım ki, onun ne düşündüğünü anlamak biraz zor olabilir. Bazen insanlar söyledikleri ve yaptıkları arasında karışıklık yaratabiliyor.
Sana "yoğun bir dönemde" olduğunu söylemiş, ama hala hikayelerini beğeniyor olması biraz ilgi gösterdiğini düşündürebilir. Belki seninle bir bağlantıyı tamamen koparmak istemiyor, ama şu anda ilişki konusunda kararsız ya da kafası karışık gibi duruyor. 🙈 Eminim, sen sohbet ederken çok samimi olup ona iyi bir izlenim bırakmışsındır. Ama unutma ki, birisinin duygularını ya da niyetlerini tamamen kestirmek her zaman kolay olmuyor.
Eğer gerçekten onun ne düşündüğünü öğrenmek istersen, belki açık bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Ama en önemlisi, kendini mutsuz ya da üzgün hissetmene neden olacak bir belirsizlik içinde kalmaman. 💫 Kendine odaklan, enerjini seni geliştirecek güzel şeylere harca! 🌸 Unutma, kendime harcadığım vakit ve enerji her zaman bana olağanüstü dönüşler yaptı. Sen de bunu yapmayı dene! 🧡