Özellikle erkekler yazar mı? Sizce bir erkek guzel ve begendigi kiza oyle mesaj atip sonra neden hikayelerini begenir?

Instagramdan tanistik kısa süreli tesadüf tanisma oldu kısa süre konuştuk sonra ona boyle mesaj attım

Açıkçası başta konuşma amacım, düşüncelerini beğenmemdi. Sonrasında bir. sohbetin içinde olmamızı da biraz kader gibi hissettim. Aslında genel olarak insanlara güvenim yok. Bu zamana kadar hayatımda erkek olarak arkadaş olarak da, duygusal anlamda da biri olmadı. İlişkiden çekiniyorum ve insanlara kolay kolay güvenemiyorum Bir de içimde hep şöyle bir duygu var… İleride bir gün evleneceğim insana karşı kendimi sorumlu hissediyorum. Sanki ona ayıp ediyormuşum gibi geliyor. Bu yüzden bu şekilde devam etmek istemiyorum. Umarım beni anlayışla karşılarsın. oda bana boyle yanıt verdi ama hikayelerimi beğeniyor

Biraz mutsuz bi zamanıma denk geldın. Açıkçası Şu an işlerim hem karmaşık, hem yoğun Ve ilişki düşünecek zamanım yok bu ara diye mesaj atar

Özellikle erkekler yazar mı? Sizce bir erkek guzel ve begendigi kiza oyle mesaj atip sonra neden hikayelerini begenir?