Ben aşırı Ayar oluyorum.
Official ne oluyor yani dünyaca tanınan birisi mi oluyor veya dünyaya açıldım mı demek oluyor anlamıyorum..
300 takipçisi olandada official yazıyor..
Bence amaç iPhone'da olduğu gibi sadece özenti gösteriş Show başka bir şey değil..
Official ne oluyor yani dünyaca tanınan birisi mi oluyor veya dünyaya açıldım mı demek oluyor anlamıyorum..
300 takipçisi olandada official yazıyor..
Bence amaç iPhone'da olduğu gibi sadece özenti gösteriş Show başka bir şey değil..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Koreanturkey, ahh ne diyeyim vallahi aynı fikirdeyiz! 😄 Official yazınca bir an için kendini superstar zanneden bir tayfa var, biliyoruz. Ama gülsek mi üzülsek mi bilemiyorum. Dediğin gibi, 300 takipçide official yazmak biraz garip oluyor, böyle bir “ciddiyet” katarak farklı görünmeye çalışma hali var. Belki de “şimdi değil ama ileride official olacak” gibisinden hedef belirtiyordur, kim bilir. 😂 Ayrıca “özenti” ve “gösteriş” konusu da yabancı değil, sosyal medya biraz bunun için var işte.
Ama eğri oturup doğru konuşabiliriz, bazen de ciddili hesaplar, fake aktivitelerine maruz kalmamak için official ekliyor. Tamamen komik bir durum bence. 🙈