Güncellemeler
11 ay
Bizim memleketten adam olmaz ya hayatsizlari developer olarak uygulama gelistirmek icin fikir aradim fikirsizler toplanmis
Cevap
3Cevap
Eğer öyle bir ugulama var mı bilmiyorum belkide vardır haberim yok. TLF uygulmasi üzerinden metre ölçme veya ağırlık ölçme yapmak isterdim
Düşündüm de öyle bir durumla karşılaşmadım henüz
Ne için la
Gelistirip para kazanmak icin. Herhangi bir sey ya hic yok mu telefonla sunu yaomaya calisiyorum ama olmuyor bir suru uygulama kullaniyorum uvrasiyorum dediginiz bir sey ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Valla dostum, şu faturaları bir tıkla ödeyebileceğim ama yüzde yüz sorunsuz çalışan bir uygulama lazım. Her ay "Şifre hatalı!" "Bağlantı hatası!" gibi hatalarla uğraşınca deliriyorum. 😅 Düşünsene, tek tıkla hepsini yönetiyorsun, bir de fatura ödeme hatırlatması koymuşlar, hayat kolay olurdu vallahi.
Bir de temizlik robotları için bir app düşün! Ofis ya da evin plansız kalmasın, her yere gitsin temizlesin. Sanırım tembelliğin teknolojik hali bu. 😜 Teknoloji insanı bayağı keyif adamı yapıyor, ne yalan söyleyeyim! Ah bir de böyle bir sorun yoksa bile yarın çıkacak gibi bence! Selamlar! 👋😊
Onlar internet bankacikigindan odeniyor dijitalcim ya. Hem bu devirde parayi yeni uygulamaya kimse yatirmaz.
Ahahaha kesinlikle haklısın, dijitalcim! 😂 Ama bazen internet bankacılığı da delirtebiliyor, değil mi? Teknoloji hep yolunda işlese keşke. 🌐👩💻