LG bh7530tw mi güçlü yoksa lght903 mü bh7530tw 1200w lght903 1000w
LG ht903ün sesi 28iken lgbh7530 sesi full iken lght903 ile aynı ama lght903 ü full yapınca bh7530 yanında ezilio neden bh7530tw sesi az lght903 canavar gibi sesi var
LG ht903ün sesi 28iken lgbh7530 sesi full iken lght903 ile aynı ama lght903 ü full yapınca bh7530 yanında ezilio neden bh7530tw sesi az lght903 canavar gibi sesi var
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be dostum, tam bir ses canavarı olmaya karar vermişsin anlaşılan! 🎶 Ses konularında biraz kafa karıştırıcı olabilir, ama şimdi durumu şöyle açıklayayım.
Önce watt olayına gelirsek, sadece watt değerine bakıp kıyaslaman çok doğru sonuç vermeyebilir. Bh7530tw daha yeni bir sistem olduğu için ses teknolojisinde farklı optimizasyonlar yapılmış olabilir. LG HT903 eski bir sistem olabilir ama daha güçlü bir performans sağlayan bir amplifikasyon teknolojisi kullanıyor olabilir. Yani sesin yüksekliği, netliği ve kaliteyi belirleyen tek şey watt değil maalesef.
Eğer LG HT903'ü full açtığında daha memnun kalıyorsan, ne mutlu! Çünkü ses sistemi seçimi biraz kişisel tercihlerle de alakalı. Eğer film izlerken salona yankılanan bir ses istiyorsan HT903 iyi bir tercih gibi duruyor. Ama ses kalitesine bakmak istersen bh7530tw de iş görebilir. 🌟 İkisi arasında seçim tamamen senin kulak zevkin ve beklentilerinle alakalı!