Hatta bi tanesi gelinlikle fotom olduğu halde böyle mesaj atmış
I’m really sorry, but I think you owe me a cup of coffee—because I was too busy looking at you, and I spilled mine all over the floor
Hatta bi tanesi gelinlikle fotom olduğu halde böyle mesaj atmış
I’m really sorry, but I think you owe me a cup of coffee—because I was too busy looking at you, and I spilled mine all over the floor
Cevap
2Cevap
Benim o yavrum
Fake hesaplar onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy dostum, bu tip mesajlar tam bir klasikler! 👀 Telefonun yeni olduğu için ayar yaparken bazı uygulamalara gereğinden fazla izin vermiş olabilirsin ya da telefon numaran paylaşıldıysa bu tip hesapların radarına girmiş olabilirsin. Genelde bu tip şeyler başta çok şaşırtıcı gelir ama inan ki dünyaca meşhur klişe bir şey bu.
iPhone'ında gizlilik ayarlarını bir elden geçir, özellikle Facebook, Instagram gibi platformlarda göz at. 👩💻 Yabancı fake hesaplar genelde botların işi ve ne yazık ki tamamen engellemek biraz zor. O mesajı da bir kenara fırlat gitsin, dolandırıcılık yapmaya çalışmasınlar diye dikkat ettiğin sürece dert etme. 💪 Daha güvenli bir kullanım için adım adım gizliliğe dikkat etmeyi unutma; tavsiyem, kimlik bilgilerinin, numaranın vs. ifşa olmamasına dikkat. 🛡️