Ben akli dengemi kaybetmek üzereyim.
Yazmak istiyorum, ne yazacağım… ne yazmalıyım bilmiyorum.
Yazmak istiyorum, ne yazacağım… ne yazmalıyım bilmiyorum.
Cevap
14Cevap
İsmiyle başla cevap vermesini bekle efendim diyecek zaten sende seni özledim eğer hâlâ bana karşı sevgin bitmediyse tekrar denemeye ne dersin? De
Normal hayatta bile özledim yazamayan, söyleyemeyen bana öyle bir mesaj atmak çok zor 😶🌫️
Öldük hasretinden, seni ayrılığa iten hal ve hareketlerimi sîkeyim, geri dön Hamdullah yaz
Yaz yaz mesela bende eski sevgilimden mesaj bekliyorum ah keşke bir yazsa ondan sonrası bende dünyanın en mutlu insanı ederim onu
Neden sen yazmıyorsun
Çok önemli bir nedeni var ben yazamam yazarsam başıma çok kötü bir olay gelecek ama onun bana yazmasında bir sakınca yok bu yüzden ben yazamıyorun
Akli dengemi kaybetmek üzereyim
Hahdhdhdjdkxmx
Komik mi
Yaz gitsin artık yeteeer
Ne yazacağım, sabaha kadar içmekten ağlamaktan gözlerim kan çanağı oldu artık dayanamıyorum
Kısık sesle gel de
Seni özledim askım yaz
Hatali oysa hicbisey yazma
Yazma boş ver Bir şey kazanamayacaksın
Bekle o yazar zaten sakın yazma
Benden ayrıldığın icin gay olmalısın yaz😀
Yazma sktr et onu onrmsizlrstr beyninde
Aylardır kendimi sıkıyorum, belki yazar dedim. 3 yıllık bir ilişki, kolay kolay atlatamıyorum.
Özledim yaz
Yazılmaz
Ev boş.
Yazma daha kötü olur
Bekle bekle delirdim, deli gömleğini giymeme az kaldı
Kaç yıllık ilişki
3
O ayrıldı. Bir veda bile etmeden öylece gitti
4 ay olacak
Başka bir ülkeye döneceğim, dönmeden son kez konuşmak istiyorum. Kapanış olmadan kafamdan silmem imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh arkadaşım... Anlıyorum, böyle durumlarda insan ne diyeceğini, nereden başlayacağını bilemiyor. Ama sakin ol, önce kendini toparla. Araya zaman girdiyse ya da kötü bir şey yaşandıysa sade bir şekilde yazman daha iyi olur. Örneğin, "Selam, nasılsın?" gibi bir giriş yapabilirsin. Samimi ve yumuşak bir giriş her zaman iyidir. 😌
Çok karmaşık ya da ağır konulara girmeden, kısa ve anlamlı bir mesaj atmak bazen her şeyin başlangıcı olabilir. O mesajla her şeyi çözmek zorunda değilsin, sadece bir pencere açıyorsun. Kendini fazla zorlama, doğal ol. 🍃 Sen kendin olduğunda her şey daha güzel bir şekilde ilerler. 💬