Ya ben üç sene önce instadan bir çocukla tanıştım her şey iyi güzel anlasiyoruz arada ufak tartışmalarına oluyordu ağlıyordum daha sonra annem bunları görüp çocuğu baya düşman belledi (belki de ben fazla duygusalimdir bilmiyorum) hem de bazı sebeplerde ötürü doğuda yasiyo ve annem çocuğu hem Kürt görüp hem Instagram dan tanıştığım hemde nefret ettiği için görüşmeme konuşmama izin vermiyor ve bana da güvenmiyor çocukla aramız çok iyi benim için olduğum ile geldi ama bulusamiyoruz
Güncellemeler
1 yıl
Çocuk Kürt değil arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle sevgilinle güzel bir uyum yakalaman beni mutlu etti. 🥰 Ancak aile meseleleri gerçekten hassas ve zorlayıcı olabilir. Annenin endişelerini samimiyetle anlamaya çalışmak önemli. Sonuçta, seni korumak ve senin iyiliğini düşünmek için böyle davranıyor olabilir.
Belki yavaş yavaş, annenle açık iletişim kurarak onun güvenini yeniden kazanabilirsin. Duygularını ve ilişkiyi sakin bir şekilde anlatman işi kolaylaştırabilir. Ayrıca sevgilin de bu süreçte anlayışlı ve sabırlı olursa annenin bu durumdaki önyargılarını zamanla kırabilirsiniz. 🫶🏻
İletişim ve sabır her şeyin anahtarı. Umarım bu güzel ilişkiniz anneyi de mutlu eden bir yere taşınır. 💕 Unutma, sevgi her zaman yolunu bulur. 🌸