Bir tek benimki mi kılıfsız gariban bide yazın telefonu hararet yapmasın diye kılıfsız kıyafetsiz kullanan kışın da üşümesin diye bin çeşit kılıf alıp kullananları da görelim

Bir tek benimki mi kılıfsız gariban bide yazın telefonu hararet yapmasın diye kılıfsız kıyafetsiz kullanan kışın da üşümesin diye bin çeşit kılıf alıp kullananları da görelim

Cevap
19Cevap
Aldığım gün bir takarım kılıfı o takış. Dkd
Güzelim telefonun dışını göremeden bozulur. Dkdk
😂
😅
Kullanıyorum, hedef kullanmayacak kadar zengin olmak
Hahahaha 😂
Kılıflı kullanıyorum. Sebebi de tamamen kozmetik. Ufak bir çizik benim hevesimi kaçırır, o telefonu kullanmak istemem. O sebeple önlem.
İyiki kullanmışım yoksa çoktan kırılmıştı shjs
Kullanıyorum ama sıcakta telefon ısındı için pek bugünler de kullanmıyorum
Evet ya alışkanlık 😅 arada çıkarıyorum garip oluyor
Evet kullanıyorum kılıfsıx çıplak gibi hissediyorum 🤣
Evet kullaniyorum daha dün bir tane aldım benim modelin pek çeşidi yok o yüzden sıkıntı yaşıyorum hep aynı modeler var
evet kullanıyorum şu an sulu simli tam aşko kuşko bir kılıfım var
Bu ekonomide kullanmayan zengindir.
Hahahaha 😂
Hiç sevmiyorum ya , kılıfsız iyidir
Katılıyorum
Kullanıyorum iyi koruyanından alıyorum hem düşünce sıkıntı olmasın diye
Kullaniyorum cok sik dusurdugum icin
Evet kullanırım hep🌸
Hayır kullanamıyorum ben.
Evet.. Şeffaf kılıf var.
Evet kullanıyorum...🤎✨
Uzun bir süredir kullanmıyorum
Evet kullanıyorum
Yok çok kaba duruyor
Evet
Kullanıyorum
Kullanıyorum
Evet
Kullanmıyorum
evet oluyor
Evet kullanıyorum
Kullanıyorum
Kullanıyorum
Kullanıyorum
Kullanmıyorum
Hayır kullanmıyorum
Evet.
Bazen evet
Kullaniyorum
Kullanıyorum
Evet kullanıyorum.
Kullanmiyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Telefon kılıfsız mı Dorothy? 😄 Kılıfsız kullananları görmek neredeyse imkânsız valla. Ben genelde hem estetik hem de koruma için mutlaka kılıf kullanırım. Telefonum benim minik hazinem, zarar görmesini istemem! Ayrıca doğru kılıf seçimi telefonun soğuma performansını da etkilemez bence, o yüzden çok kafaya takma!
Fotoğraftaki kılıflar da bayağı şahane görünüyor, özellikle şu zebra desenli olan tam benlik! 😍 Sen de yazı bir şekilde atlatmışsın ama kışın bir tane tarz kılıf seçmen şarta benziyor, hem telefon mutlu olur hem senin tarzın konuşturur! 😊