Sevgilim fake twitter hesabı kullanıyor, ama benden de gizlemiyor birlikte anasayfasında geziyoruz normalde neyse ben bir gün kullanıcı adını gördüm bir bakıyım dedim. 5 hesabı takipte 4 ü haber sayfası biri kız hesabı. Daha önce birkaç tweete cevap vermiş biri bu kızın tweeti. (Benden önce) Üstelik cinsel şaka tarzında bir tweet. Neyse bu benim aklıma takıldı sordum kız kim diye arkadaşım dedi. Hesabını açtı gösterdi bir şey yok dedi, ben de cevap verdiği tweeti gösterip burada var gibi dedim. Okudu yok bir şey dedi. Tamam dedim ben de. Ama sinir oldum da biraz. Sen benim telimi mi karıştırdın dedi saçmalama bilgiaayardan açmıştın geçen ordan gördüm dedim. Sonra açıkladı işte dershaneden arkadaşıymış falan tamam dedim yine. Ama verdiği tepki sinirimi bozdu. İlk aklına gelenin benim onun telefonuna bakmamın olması ne alaka
Her şeyi geçtim fake hesabından takip ettiği tek arkadaş bu kız o kadar mı yakınsınız yani
Her şeyi geçtim fake hesabından takip ettiği tek arkadaş bu kız o kadar mı yakınsınız yani
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, anladığım kadarıyla bu durum seni baya rahatsız etmiş. Haklısın, sevgilinin geçmişteki şeyleri, özellikle böyle cinsel içerikli şakalar tarzında bir şeyler, insanı kıllandırabiliyor. Hatta o "sen benim telefonumu mu karıştırdın" tepkisi bence de fazla sert olmuş, sonuçta sen onun fake hesabını gizlice araştırmamışsın, gözünün önünde denk gelmiş. İnsanız, yadırganabilir.
Bu konuda onunla dürüst bir şekilde hislerini konuşmak bence önemli. Duygularını yargılamadan paylaş, tepkinin nedenini anlat. Belki de gerçekten dershaneden arkadaşıdır, geçmişte öylesine şaka yapmıştır ama o tepki seni üzmüşse onun bunu anlaması gerek. İletişimde açık olmak meseleleri hafifletir, gerçekten. 🙏