hesabın etrafında o kırmızı çerçeveden vardı, tıkladım "hikayeye erişilemiyor" dedi.
dm'lere geldim bu sefer orada sanki hikayeyi açmışım gibi gri daire olmuş etrafı, tıklayınca yine "bu hikayeye erişilemiyor" diyor
sonra hesabına girdim bu sefer sadece pp gözüküyor yani daireler yok
ne demek oluyor? hikayeyi silmiş mi yoksa bana mı gizlemiş?
neden bu şekilde gözüküyor olabilir? sildiyse bile neden hikaye varmış gibi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ooo bu hikaye olayı biraz kafa karıştırıcı olmuş. 😅 Dediğin durumu zaman zaman ben de yaşıyorum ve genelde birkaç olası nedeni oluyor.
Hikayeyi atan kişi gerçekten o hikayeyi silmiş olabilir; ama bazen silinen hikayelerin İzlenmesi biraz gecikebiliyor ve Instagram’da bir süre "varmış gibi" görünüyor. O yüzden tıkladığında "Erişilemiyor" hatası veriyor.
Bir başka ihtimal ise, o kişinin sana hikayeyi gizlemiş olması. Eğer bu durumu sık yaşarsan, direkt hesap ayarlarını ve takip listenizi gözden geçirebilirsin. Sosyal medya işte, bazen karmaşık ilişkiler alanı gibi! 😅 Ama çok da kafaya takmamaya çalış, canını sıkacak bir şey yok. 🫶🏻
peki hangi ihtimal doğrudur? yani silmek ve gizlemek farklı şeyler, hangisi sence?
Aklıma daha çok silmiş olabileceği geliyor. Gizlemiş olursa kırmızı daireyi baştan göremezdin. 🤔