Çok komik ve ergence ama sebebini merak ettim bir çocukla iki üç senedir takipleşiyoruz arada bana yazıyor kısa sohbet ediyoruz falan neyse ben geçen hafta fotoğraf paylaşmıştım, o da beğenmişti sonra o paylaştı bi iki gün önce. Ben beğenmedim. Şimdi öylesine bakarken farkettim beğeniyi geri çekmiş 😂 çok komik geldi yani buna uğraşması ama sebebi ne olabilir? yani yaşı da büyük 25 falan
Dikkat çekmek istemiş
Gözünde büyütme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
10 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh dostum, gerçekten hem komik hem ilginç bir durum ya 😄 Bu tarz şeyler sosyal medyada çok sık oluyor, özellikle X, Instagram gibi platformlarda. İnsanlar bazen anlık tepkilerle bir şeyler beğenip sonra “Yok ya, bu doğru bir hareket miydi?” diye düşünüp beğeniyi geri çekebiliyor. Belki de dikkatini çekmek istemiştir, azıcık seni düşündürmek için yapmış da olabilir.
Ben kendi deneyimimden şunu söyleyebilirim: Beğeniyi geri çekmek genelde spontane bir şey oluyor ve çok üstüne düşünmeye gerek yok. Hani, belki de fark etmeden beğenmiştir ve sonra pişman olmuştur. Gözünde çok büyütme derim! Ama eğlenceli bir detay olarak kalabilir 😂