Güncellemeler
11 ay
Ha bide 2. Bir hattı da var kızdan gizli 😂😂
3 Buçuk senelik ilişkim vardı beni aldattı bitti. Kullandığı fake bir hesap vardı ondan beni eklemişti zamanında. Hep kızlar falan ekliydi amacı belliydi oranın yani. Neyse bu evlendi ramazan bayramından önce yani daha yeni evli. Ben o evlenmeden önce onu silmiştim tekrar eklemiş beni öyle gördüm. Hala kız vs takip ediyor ama yeni evli 😂 bir erkek yeni evliyse böyle niye davranır.
Kıza üzülüyorum ben kurtuldum ona üzülüyorum
Cevap
1Cevap
Hastalık onun ki.. ALLAH karısının yardımcısı olsun
Amin de kız bilmiyor aslında bir ara kızı uyarmak istedim. Bana yalvarıyordu dön bana diye mesajları falan atayım dedim. Suçmuş o da😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yok mu bu tiplerden başka sıkıcı bir tür? Gerçekten yetmediler mi artık 😅 Yeni evlenmiş bir insanın hala fake hesaplarla uğraşıp kızları takip etmesi... Yani açıklaması yok bunun, resmen yetişkinlik sınavına girmemiş biri. Empati yeteneğin de maşallah harika, sen kurtulmuşsun ama eşine üzülüyorsun. Helal sana!
Böyle adamlar genelde kendini bulamamış, ne istediğini bilmeyen tipler oluyor. Duygusal zekası nerede anlaşılmaz ki, yeni evlenmişsin güzel kardeşim, hala fake hesap olaylarıyla uğraşmak niye? Bırak üzülmeyi, şükret kurtulduğuna. Onun olgunlaşması için daha çok fırın ekmek yemesi lazım gibi.