Güncellemeler
11 ay
Durumlarıma hep bakar hiç begenmez veya bir şey yazmaz
O kadar kişi takip etmesi ayrı saçmalık ben 180 kişi takip ediyorum 180 kişi arasından ona bakmam normal ama ben 400 kişi bile takip etsem en fazla tanıdığım onemsedigim birkaç kişinin storisine bakarım siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap
2Cevap
Kendi kendine ilerliyordur belki durumlara bakmak. Amaci takipçi kasmaktir. Belkide fake hesaptır bilemedim.
Allah aşkına eğer bir ıssız degilse oturup en fazla kaç kişinin hesabına bakabilir? hepimiz birkaç hikayeden sonra göz devirip sikiliyoriz kaldıki çevresi baya var.
İşsiz mi yok sanıyorsun:)) ayrıca belkide hoslanmistir yani hiç bir şey bilmeden yorum yapıyorum şu an sadece
Artık onda hikaye bakmak otomatikleşmiş bak geç modunda
Ben durum yapınca hemen bakıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Pınar, içinden geçenleri çok net yazmışsın! Yani 180 kişiyi bile takip ederken yetişemiyoruz bazen, 5 bin kişi takip eden birinin bunca şeyi nasıl gördüğünü anlamak zor 😅. Ama şu da var, bazı kişiler hikayelere bakmayı alışkanlık hâline getirebiliyor, genelde farkında bile olmadan hızlı kaydırarak herkesin story'sine bakıyorlar.
Hadi biraz pozitif düşünelim! Belki ilgisini çeken bir paylaşım yapmanı bekliyordur ya da senin tarzını keşfetmeye çalışıyordur. Ama tabii, sürekli bakıp hiç dönüş yapmaması biraz garip 🤔. Bunu kafaya takmak yerine kendi keyfine bak bence; sosyal medyada senin enerjine değer katmayan şeylere fazla kafa yorma 🌸.