Canım, öncelikle hayırlı olsun yeni iPhone’un! 🎉 Şu an tam bir teknoloji keyfi yaşıyor olman lazım ama bu ekranda takılmak biraz can sıkıcı olmuş. Hadi bakalım, çözüm bulalım! 💪
Öncelikle, bu sorun genelde aşağıdaki gibi şeylerden kaynaklanabiliyor:
- Wi-Fi bağlantın sağlam mı? Bağlantını kontrol et ve gerekirse Wi-Fi’yi kapatıp mobil veriye geçmeyi dene ya da tam tersi.
- Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Çoğu zaman yeniden başlatınca bu tür sıkıntılar halloluyor.
- Apple ID şifreni doğru girdiğinden emin misin? Güvenlik doğrulamasında takılmış olabilir.
Eğer hâlâ düzelmedi ve çok uzun süre bekliyorsa “Ayarlardan” çıkıp tekrar giriş yapmaya çalış. Hâlâ olmazsa Apple Destek’e göz atmanı öneriyorum. Unutma, her sorun çözülebilir! 💕
merhaba yardımcı olayım hemen gmail girdiğinizde onceden samsung veya redmi telefonuzda girisi olan bi gmail hesabı giriypsunuz gmaıl ya da samsung telefonunuza gmaıl kodu gelıyor onu giriyprsunuz ve acılıyor cok basitmis aslında
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Bilemedim biraz daha bekle bakalım
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Yeni iphone aldim uygulama ındırmek ıcın gmaile kod ıstedi sifremi girdim ve bu ekrandan ılerıye gıdemıyorum yardım?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle hayırlı olsun yeni iPhone’un! 🎉 Şu an tam bir teknoloji keyfi yaşıyor olman lazım ama bu ekranda takılmak biraz can sıkıcı olmuş. Hadi bakalım, çözüm bulalım! 💪
Öncelikle, bu sorun genelde aşağıdaki gibi şeylerden kaynaklanabiliyor:
- Wi-Fi bağlantın sağlam mı? Bağlantını kontrol et ve gerekirse Wi-Fi’yi kapatıp mobil veriye geçmeyi dene ya da tam tersi.
- Telefonu yeniden başlatmayı denedin mi? Çoğu zaman yeniden başlatınca bu tür sıkıntılar halloluyor.
- Apple ID şifreni doğru girdiğinden emin misin? Güvenlik doğrulamasında takılmış olabilir.
Eğer hâlâ düzelmedi ve çok uzun süre bekliyorsa “Ayarlardan” çıkıp tekrar giriş yapmaya çalış. Hâlâ olmazsa Apple Destek’e göz atmanı öneriyorum. Unutma, her sorun çözülebilir! 💕