Galaxy note edge.. Gidip baktığımda bende çok sevdim özellikle onun için gidip baktığım doğrudur aşırı merak ettim reklamlarda gördüğümde :)
Dersen ki kullanımı dert, note 4 al
Neden diyecek olursan da, iPhone 6, 5'in çok az farklısı demek istediğim ufak tefek değişiklikler var o kadar. Boşuna hemen hemen aynı olan bir telefonu almana gerek yok, daha güzel daha gelişmiş özellikleri olan bir telefon al derim.
Apple çok kasvetli geliyor bana, bluetooth özelliği başka telefonlarda olmuyor, hafıza kartı ekleyemiyorsun falan ya, sırf ondan sinir oluyorum. Gelişmişi varken neden kısıtlı olanı seçeyim ki :)
Kararını verdiğinde bizimle de paylaş :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıliPhone 6 tabi ki de.
Samsung donanımı yüksek tutuyor ama yazılımda dökülüyor. Hatta Android'de şu an yeni telefonlara rağmen hayla htc one m8 en iyi performansı veren cihazdır. Samsung'da donma sorunları var kasıyor. Ayrıca yazılımı kötü olduğu için daha fazla pil tüketir.
Malzeme kalitesi rezalet zaten.
iPhone ise yazılımı gayet iyi cihazlar stabil çalışır, malzeme kalitesi iyidir. Resimler gerçekçidir Samsung gibi yapay renkler bulundurmuyor milletin gözünü boyamak için.
Eğer telefonunu sadece sıkıldığın zaman değiştireceksen iPhone derim. Eğer Android diyorsan HTC tavsiye ederim.08 Yorumla- +1 yıl
Android eniyi yazilim anlamayanlar kulanamiyo acikkaynakli bir yazilim ben tabletime windows7 bile yukledim
- +1 yıl
Edit:iphone'un icindeki parcarin ureticisi samsung
Cevap sahibi+1 yıl1) Android en iyi yazılım değil açık kaynaklıdır. Yani virüs girebilir cihaza rahatlıkla. Ayrıca Android markette ki çoğu uygulama saçma sapan gereksiz uygulamalar ve virüslü uygulama dolu. En basiti açık kaynaklı cihazların virüs bulaşma olasılığı da yüksek mesela benim android telefonum olsun bilgisayarımda indirdiğim uygulamadan virüs kaptım ben sana bluetooht ile bir dosya atıyorum o virüs sana da bulaşacak haliyle.
2) Görende tüm parçaları sanacak. İşlemci var o kadar. Ayrıca şu da var bunu yapmak o cihazdan daha iyi olduğu anlamına gelmez. Bir çok marka bunu yapıyor tüm parçaları kendi üreten bir marka göremezsin. Rakip firmalardan alışveriş yapan dolu firma var.
3) Donanım önemli değildir yazılım olmadan donanım bir hiçtir. Tıpkı İntel ve AMD karşılaştırması gibi AMD özellik olarak yüksek ama işlev konusunda öyle değil.
4) Android en iyi yazılım filan değil tekrar söylüyorum hiç bir Android cihaz tam verimli çalışmıyor en iyi verimi veren Android cihazı ise şuanda Htc One M8
Cevap sahibi+1 yılAyrıca patlayan S4 haberlerini de duymuşsundur. Samsung müşteri hizmetleri rezalettir. S4 kullanıcısı bataryası ve şarj aleti orijinal ama cihazı patlamış Samsung bununla ilgilenmedi ve HTC ilgilendi M8 hediye ettiler. Burada HTC hem reklam yaptı hemde Samsung'a darbe vurdu. Google'ye aratırsan haberi bile var.
Samsung kasma, ısınma, donma, kötü müşteri hizmetleri gibi bir çok sorunu var. Zaten Samsung o kadar kötü firma ki 1 senede 30-40 tane telefon çıkartıyor. Telefon çok çıkarttığı için satışlarda lider gözüküyor. Apple gibi senede 2 tane amiral gemi çıkarsın bakalım liderliği anında kaybeder belki 3. olur. Hatta şu da var Xiaomi yakında dünya pazarına açılacak donanım olarka daha iyi Samsungdan. Samsung'u piyasadan silebilecek bir markadır Xiaomi. Çinliler çatır çatır telefon satıyor artık Samsung %6.5 oranında pazar payı kaybettiğinin farkında değilsin herhalde. 2015 bitmedi ancak %2.6 kadar bir pazar kaybı var 2015 yılında ama bu oran daha da artacak çünkü
Cevap sahibi+1 yılLG ve HTC yeni amiral gemilerini çıkartıyor diğer markalarda öyle. şu an Samsung %26.6 sına sahip pazar payının ancak bu oran 2015 te ve daha 2015 yılı bitmedi HTC, LG ve diğer markaların çıkartacağı modellerde olunca Samsung %26.6 dan daha aşağılara inecek. Samsung bir dönem diğer firmalar zayıfken ekmeğini yedi tekel bayi olarak piyasayı sildi süpürdü fakat LG ve diğer markalar atağa geçti artık Samsung 2-3 sene sonra pazar payı epey düşecek %10 lardan bile az olacak 3 sene sonra bak hatta şu yorumuma. Xiaomi %6.5 lik bir pazar oranına sahip 2 yılda yakaladı bu çıkışı ve 2015 daha bitmedi %6.5 in üstüne koyar daha yeni modeliyle.
Cevap sahibi+1 yılDikkat et yalnız ben cihaz performansı demiyorum Android'de en iyi performansı veren diyorum. şu an tabi ki note 4 daha iyidir ama donanım olarak çünkü LG, HTC ve Sony yeni amiral gemilerini çıkartmadı da ondan. Ayrıca Xiaomi bir çinli marka var son 2 yılda müthiş cihazlar çıkartıyor. Donanım olarak Samsungdan daha iyi durumda. Fakat Android yazılımına göre hayla şuanda M8 en iyi performansı vermektedir belki bunu M9 değiştirir ki öyle olacaktır bencede.
- +1 yıl
Internetten arastirma yapmissinsen islemcide samsunga ait hem iphone7 icin samsunla ortak caliscak okadar kullanmama ragmen virus girmedi telfonuma hem iosa bulasan viruslerde var patlayan iphone haberleride goruldu bu ara musteri hizmetleri en iyi firma samsung secildi bunu arastir istersen hem samsung sirf telefon cikarmiyo tv beyaz esya dunyanin enbuyuk gokdeleni ve gemisini yine samsung yaptı hem ocikardigi modelleri alanlara hediye olaarak avrupa biletide veriyo xiomide iphone'u geciceknerdeyse amerikan pazarinada girdi ve rakibi iphone samsung degil samsung'da pazarda lider hem iphone 5s tekullandim pek ise yaramiyor simdi ne guzel edgemle her isimi goruyorum
+1 yılBakış Olarak Değişir Ama Telefen Alcak Olsam Ben İphone 6 Alırdım Ama Dersen Ki Galaxy Note Edge Daha Sorna Çıktı Dersen Anlarım Ama Iphone 6 Değil Sadece Iphone'nin Tüm Telefonları Çıktığı Yılların Mücehveri Ve Diyelim Ki Bir Arkadaşınıza Iphone Aldım Dediğinzdemi Daha Modern Olur Yoksa Samsung Aldım Dediğinizdemi Daha Modern Olur Ve Karşılaştırmaların Sonucu Olarak Iphone 6 Daha Kaliteli Bİr Telefon Ve Apple Artık Marka Olmuş Dünyanın En İyi Telefonu Dediğinizde Akıllara İlk Gelen Telefon Iphone 6 Dır Ama Iphone 6 Mı Alayım Yoksa Iphone 6 Puls Mu Dersen O Sana Kalmış.
00 Yorumla
+1 yılXperia Z2 kullanıyorum. Videolar karar vermenize yardımcı olabilir. İyi akşamlar.
https://www.youtube.com/watch?v=XRMAosYsf_8https://www.youtube.com/watch?v=ufcsTdXCNIMhttps://www.youtube.com/watch?v=BvUzO7Thcd801 Yorumla- +1 yıl
Sony, HTC ve LG dışındaki hiçbir telefonu tavsiye etmem. Şekil önemli değil, kalite önemli. Samsung'un hiçbir telefonu alınmaz. Görünüşüne aldanmayın. Üç beş kişi sorun yaşamadı diye Samsung kaliteli olamaz. Iphone'yi parası çok olanlara tavsiye ederim. 5-10 liralık uygulamayı alamayan cimriler Iphone almasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
172Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 414 cevap paylaştı. Samsung note edge ve benzeri telefon kullananlar haklı olarak özellikleri çok iyi diye alırlar. Ama bilmen gereken önemli bir nokta var. Bu telefonlar büyüktür. İlerde bazı kullanıcılarını sıkmaya başlar büyük olması. İphone ise hem şıktır hemde daha dayanıklıdır. Küçük olması taşımasını da kolaylaştırır. Evt androidde çok uygulama vardır ama app store de çok büyük bir markettir ve tüm uygulamaları kalitelidir. İphone a dosya müzik, resim vs. yollamak sadece itunes denen programlar oluyo. Ama kullanımını bir kere öğrensen yetiyo. Zaten internette anlatılıyo herşey. Ben olsam iphone derdim ama seçim senin. Note edgede iyi telefondur.
10 Yorumlaİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİphoneİ tek gerçek note 4 kullanıcısı :(
00 Yorumlaİlla samsung ise note 4 almanı tavsiye ederim. bende çok düşündüm edge mi not mu falan diye. Ama not serisine hem daha sık güncelleme geliyor (tüm serilerde) hemde memnunum yani ya işte. Hem edge tek elle kesinlikle kullanılamaz. Hemde note 3 te kullanıcılardan en az şikayet gelen telefon gibi birsey olmuştu. Note 4 ten önce note 3 vardı bende. Dış görünüş olarak pek birşey değiştiğini söyleyemem metal kasa Vs değişmiş dış yapı olarak. Ama iç tamamen değişik birsey 😂 yok telefon naparsan yap kasmıyor yani. Kamera Vs Vs de zaten baya bir gelişmiş.
00 Yorumla
+1 yıliPhone 6 Beş para etmez somsugn seriis ise güel bir telefondur
https://www.youtube.com/watch?v=AgWD2e_sCws
ama benim favori telefonum bu özellik olarak fiyat olarak mükemmel bir telefon araştırabilirsin ve renk çeşitleri ile mükemmel bir telefon ve tasarım
Asus Zenfone 6
forum.altyazi.org/index.php00 YorumlaIos yazılımına süslü deyip önemli olan donanım diyen arkadaşlar şu an Apple da dünyada ilk 64 bit mimariye sahip işlemci var ve bu mimariye 1 gb ram ile muhteşem hızlara çıkıyor. Android işletim sistemli cihazlar 4 çekirdek işlemciye şu an 4 gb ram entegre ettiler hız konusunda tartışamsız Apple diyorum. Steve Jobs ' ın ve Apple' ın geçmişini okuyup Steve Jobs'ın hayatını konu alan filmi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim
10 YorumlaKardeşim bende ikisi arasında çelişkide kaldım ama i6 yı seçtim nedenini sorucak olursan ben 6 aya bir telefon değiştiren bir insanın telefonu satacağım zaman para etmesi lazım ve 6 ay içerisinde i6 edgeye fark atacak (para bakımından) bide iphonenin ayrı bir karizması var baknın bir daha bakası gelir ve son olarak note edge çok ama çok büyük ( ikisinide detaylı inceledim ) cebe bile sığmıyor...
00 Yorumlaİkiside değil. Iphone artık eskiden yaptığı kadar yenilikler getirmiyor cihazlarına malesef. Samsung'da değil cünkü artık samsung android ile samsung e250 kızaklıdan buralara geldi ve oda aynı sekilde yenilikler getirmedi. LG G3 öneririm sana. ya da maliyeti fazla olmasın diyorsan General Mobile ELİT'i öneririm. Elit cok iyi telefon maliyetide düsük.
00 Yorumlaİkiside değil. Nokia Lumia olmak üzere Windows Phone diyorum. Çünkü Android donuyor. I Phone iyi düşünüyordum ama sırf trend olacağım diye o kadar parayı I Phone verene kadar gittim Lumia aldım. Sonra artan paraylada arabama LPG taktırdım. D de kullandığım arabayı S de kullanıyorum :D Hem I phonede hem Samsungda şarza esir oluyorsun. Lumia 3 güne kadar gidiyor şarzı. Neyse şakayla karışık cevabım biraz gülümsetsin istedim ama Lumia yıda katın tercihlerinize derim.
00 YorumlaIPhone her zaman diğer telefonlardan farklı olmuştur hem kolay kullanımı hemde bilgilerinizin güvenliği açısından. büyük telefon isteyenlere plus'ı tavsiye ederim bence iphone asla rededilmeyecek kadar kaliteli ve 1. sınıf bir telefon. seçim sizin ama
00 Yorumla
+1 yılİki telefonu da kullanıyorum şu an. Şöyle bir durum var telefonu ne için alıyorsun. Dedikleri gibi iPhone Series sıkıntılıdır. etkileşimsiz telefondur. Uygulama sıkıntısı çekersin. Ama sanırım bunu sorduğuna göre CamWow ile yemek yemeden yaşabilicek kapasitedesin. Uygulama performans diyorsan tabii ki Samsung. Android bir kere. Temiz kullanırsan değil virüs, allah gelse bulaşamaz telefona. şimdiden güle güle kullan.
01 Yorumla- +1 yıl
Ulan senin Allah bir dediğine inanılmaz bu yorumuna mı inanacaz. Ateşin bol olsun emi...
Bana sorarsan android alma derim çünkü androidler bir yerden sonra donma yapıyo ve yavaslıyo. İos ise işletim sistemi güzel ama elinden bir dustugunde tuzla buz oluyo ve ufacık bir sorununda duzeltilemiyo. Beeni dinlersen Windows Phone al ben şu an kullanıyorum ve çok memnunum diğer telefonlardan çok farklı ayrıca kasma gibi yavaslama gibi bir sorunuda yok paranı boşa harcama :)
00 Yorumla
+1 yılEdge iyidir de sen o telefonu tam olarak kullanabileceksen al yani ihtiyacini görüyorsa ne bileyim whatsapp internette gezin gibi kullanacaksan gerek yok. Parana yazik. Ki not 3 bile isini fazlasiyla görür edgeyi aratmaz o kadar özellik kiyasina bak istersen. Ancak iphone alma da note serisinden alabilirsin memnun kalirsin.
00 Yorumla
+1 yılIphone herkes kullanamaz çünkü kullanımı zor bir telefon ama telefonu çözdüğün zaman bir daha başka telefon kullanmak istemezsin banada bunu patronum eşi söyledi ilk baş o kadar da değil dedim kullanınca anladım 5 Yıldır iphone 3,4,5 daha Android yüzü görmedim :)
00 Yorumlai phone kullanımı daha kolay olsun diye tasarlanmış bir telefon, bu yüzden de aslında yapabilecekleri sınırlı..! evet, sadece kendisi ile bluetooth alış verişi yapan ve kendi sisteminden başka bir yerden veri alamayan, hafızası arttırılamayan kısır bir telefon. ayrıca unutmayın ki Obama "IPHONE KULLANMAKATAN KORKUYORUM" demişti. yani biri bizi gözetliyor, hem de bizim paramızla ;)
00 Yorumlaıphone artık herkesin elinde var havası artık gitti note edge var bende bende aldım ilk çıktığında bakan bir daha bakıyo bunsıl bir şey diye bide akıllı saatle kablosus kulaklık aldım yolda yürürken konuşuyom millet yönünü değiştiriyo ama cok havalı oluyosun bu arada
00 YorumlaValla kardeşim iyi bişe alacaksan eger iphone al ne virüs bulasıyo ne bişey tertemiz kullanırsın ben 1yıldır ıphone kullanıyorum. bir sorununu görmedim şükür. Samsung kullanan arkadaslarım hep şikayetçiler. İphoneden geçme. Uzun yıllar kullanırsın..!
00 YorumlaYaw kardeşim arçelik bir beyaz eşya ureticisidir , uzman olduğu alan budur , samsung un arcelikten tek farkı elektronik ev aletleri yapması , bu gibi firmalar ipone altında her zaman ezilir , ipone bir telefon markası değildir , telefon sektörüne yön veren isimdir , o kadarrrrrr:-)
00 Yorumla
+1 yılNote edge kullanıyorum yaklaşık 2 haftadır iphone 5 den geçmiştim ve hiç memnun değilim özellikle iphoneda oynadığım oyunlar bunda hiç akıcı değil hay day marvel şampiyona acayip pişmanım iphone 6 plus ve bunun arasında kalmıştım tasarıma gelince yan ekranda pek bir işe yaramıyor tavsiyem illaki samsung diyorsan note 4 al aralarında fark yok
01 Yorumla- +1 yıl
Örnek vermek gerekirse hay day 72 level tarlam var iphone de o kadar rahat oynuyordumki bunda bariz kasıyor zaten internetten videoları izlersen gta san andreas'ı bile akıcı oynatmadığını göreceksin :)
Bana göre + ları ve eksileri
+ Yan ekran oyundayken işe yarıyor telefon çalınca oyun kapanmıyor ordan cevap verebiliyorsun ama bildirim gelince tıklarsan oyun kapanıyor
+ Şarj süresi baya iyi iphone da 2 saatte bitiyordu şarj bunda günü çıkarıyor ve şarj aleti cok kaliteli
hızlı şarjla 20-25 dk da %60 ı buluyor şarj
+Ekran cok net renkler cok canlı
-Cogu oyunda sorun çıkarıyor senkronizasyonla alakalı
-Ekran koruyucu jelatini yok (kılıfına 140 tl verdim içim yandı)
-Kulaklık pek kaliteli değil
-Edge Ekranı cok gereksiz
sırf edge ekranı içinde o kadar para verilmez note 4 iyidir veya iphone 6 plus
Gizli Üye(36-45)+1 yıliphone 6 nin teknik servis problemlerini bilmeyen gosteris meraklisi ayilar , i phonedeyip dursunlar.. biz , teknik servis camiasi olarak, i phone 6 lar neden toplatilmiyor diye sasirirken , gidip o yamulan ve ariza yaptiginda acmaya bile korktugumuz o aptalcihazi övüp durun.. züppe telefonu , baska bir sey degil.. o telefon ariza yaptiginda gorecegim sizi.. getiren herkese laf sokmak istiyorum ama olmuyor iste..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılHız konusunda ve kullanım kolaylıpı açısından iphone ile yarışamaz kimse. Samsung hızlı dersin ama 1 yıl sonra 10 yıllık pc gibi kasar. (Yaşadım) elimde 4s var ve 3 yıldır hala aynı hızda. Ayrıca 6 da var ve mükemmel. 1 yıldır kullanıyorum ve tek sorunum fatura :)
00 Yorumla Hatırlıyor musun samsung galaxy s3 1500 tl den satılıyordu şimdilerde 800—900 tl arasında satılıyor s4 ise 2000 tl den satılırken şimdilerde 999 tl ye veren var hatta migros note 2 yi 999 tl ye düşürmüş neden acele ediyorsunuz ki yabancılara 2–3 katını ödeyip kazıklanmak mı zorundasınız bir telefona en fazla verilecek fiyat 900–1000 tl kusura bakma paran fazlaysa 500 tl destek çık led tv alabileyim
00 Yorumla
+1 yılİphone 6 samsung tavsiye etmem kalitesiz telefonlari soyuluyo sagi solu parasinin telefonu degil ben olsam xperia z2 alırım neden 3 almam playstation varsa evdeki diger sistemlerinde sony ise alına bilir ama z2 ile aradinda cok ufak farklar var ancak aradaki fiyat farki ucurum iphone 6 egilme bukulme sikintisi var bide iphone esaret yani paran olacak uygulama alacaksın ilac olayı yok ancak androide takla attırırsın bence xperia z2
00 Yorumla
+1 yılHocam aklını ve teknolojiyi seviyorsan tabiki samsung, iphone 6 ya verdiğin parayı götür çöp kutusuna at, ikiside aynı... Al note edge yi bak rahatına... 1 saat test ettim piyasadaki en sağlam makina...
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle iphone al ya şu androidle ios kıyaslamanızı anlamıyorum çakma telefonlar bile androidli iphone zarar ettirmez kaç sene sonra satsan yine iyi paraya satarsın samsung yavaşlıcak cart olacak curt olacak bence hiç bulaşma
00 YorumlaAyfon 6 efsane ama buyuk olani al. Galaxy alma samsung kotu marka bak simdi populer olur falan ama hemen kiriliyo ya da bisey oluyo. Gerci androidlerin hepsi oyle android cok kotu. Ayfon al raad et👍
00 Yorumla
+1 yılBen telefonlardan anlamam 21 yaşındayım daha geçen ay aldım ilk telefonumu sony xperia z3 aldım çok hoşuma gitti. Normalde telefon tasarımları hoşuma gitmiyor pek. Ama anlamam dediğim gibi.
00 Yorumla
+1 yılNote edge kullanmadım ama son iki telefonum note. Note 2den de çok memnundum çaldırınca note 3 aldım seriyi biliyorum boyut tercihini bilmiyorum tabi ama ben note serisini kesinlikle tavsiye ederim. Edge zaten daha rahat bir kullanım için tasarlanmış bir ürün onu denemedim ama bana kullanırken el kayar eder gibi geliyor ancak hiçbir incelemede böyle bir yorum gormedigime göre halledilmis bir durum.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. iphone 6 al daha iyi.
https://www.youtube.com/watch?v=IrM1D6b1h0w00 YorumlaAyfon 6 ..8 mp kamera ne icin ona 2000 kusur verirler anlamam edgenin mp li kac? Ben lg g3 almayi dusunuyorum.. ama edge de guzel.. ayfon alma bence,
07 Yorumla- +1 yıl
Dandik telefon alma bence. O yuzde note edge tabiki. Iphone bir boka yaramaz, herseyi para ve gereksiz kullanissiz. Ama lg g3 bir bak derim. Ben g3 kullaniyorum ve daha iyisini gormedim. Bu arada eski telefoncuyum.
- +1 yıl
#gercekadam g3 istiyoooorum benddde ://
- +1 yıl
Şöyle bişey var bende şuanda Iphone 6 Plus var bundan önceki telefonum Sony xperia z1 di ıphone nun kamerası 8 mp Sony nin 20.7 ama fark ortada ıphone daha iyi çekiyor
NOTE EDGE ı teknolojiye atarlar adam inceledi. bir ona bak derim. Masanın üzerinden alması zor oluyor kenarı yüzünden diyordu
00 YorumlaKalite, dayanıklılık, şekil şukul dersen iphone 6 ama yok " ben 2 bin lira vereyim 2 ay sonra fiyatı 1200 liraya düşsün benim için sıkıntı yok, orası burası soyulsun sorun değil yaa" diyorsan edge 👍
00 YorumlaGalaxy Note 4 bence..! Edge elde pek rahat değil...
10 Yorumla
+1 yılEdge görünüş olarak güzl ama özellik bakımından iphone 6 nın yanından geçemez iphone 6 görünüş olarak güzel olmasada herkes bilir telefon mükemmeldir yani iphone 6 derim bende ondan kullanıyorum
00 Yorumlanote 4 kullanıyorum EDGE daha piyasada yok en azından bizde fark olarak sağ tarafta kavisli var benimkinden
02 Yorumla- +1 yıl
hm 2 hafta daha dayanamamisim😏ama hep o şerefsiz samsung bayi yüzünden 😡bi kere ben iphone sevmiyorum geri tuşu olmaması herseyi orta tuşla halletmeye olayı kasio beni. ki her değiştirdiğim tel samsung ve hiçbir şekilde arixadan dolayı değil teknoloji hızlı ilerliyor neden 4 diyeceksen tabikide inç olarak geniş ve bu telde en sevdiğim şey;) kavisli yok ama sağ tarafa dokunarak kısa yolunu olusturuosun buda illa her seferinde uygulamalara girmeni saglamiyo. spenle yapacağın onca şey var :) bazı ozellestirmelerle daha kolay kullanim sağlıyor off kaptirdim gidiyorum yeter bu kadar ben pişman değilim sadece bir üst ve aradaki bir kaç lira diye bekliyodum edgei
+1 yılEvinde Samsung bir smart tv in varsa samsung alman daha kullanışlı olur özellikler açısından ama geri kalan hersey için iphone. Bir Samsung kullanıcısı olarak söylüyorum. Samsung yavaşlıyor ayrıca parça kalitesi de iphone kiyaslanamayacak kadar düşük
00 Yorumlaiphone 6 bence çünkü note edge de bazı hatalar varmış telefon kullanımında oyun çalıştırma ve ugulama açma hızında
00 Yorumlabir fikir edinirsen bana da soyle bende ikisi arasinda kararsizim
01 Yorumla
+1 yılTeknolijiye atarlanan adamın videolarını izlersen herseyi doğru bir şekilde anlarsın. İphone 6 diyorum ben. Ama edge çok estetik, çok hoş.
00 YorumlaHiç düşünme bile kesinlikle 6, hatta telefonu her işinde kullanıyorsan film, oyun vs 6 Plus derim
00 YorumlaTabikide ıphone 6 al edge ara model olduğu için bir süre sonra güncellemicek ve çabuk bozulacak
00 Yorumlaayfonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn altıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı tabikide cnmmmmmmmmmmmmmmm benım..:) :) şaşmam iphone'dan.. :) :)
00 YorumlaBence iPhone 6 androidler başta çok iyi ama sonradan telefon ne kadar iyi olursa olsun çok yavaşlıyor
11 Yorumla- +1 yıl
+1.
Biz ailecek Samsungcuyuz ve Samsung Galaxy Note Edge vs Note 4: alman umuduyla
00 Yorumla
+1 yılİkisinide denedim ancak cevap tabi ki iPhone :D Kalite ortada kardeş...
00 YorumlaApple diye bir marka varken neden samsung alayim ki. Atla esegi karsilastiriyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
Sony de bir marka ama telefonda samsungun uzerine su an yok. Bu böyle biline :)
- +1 yıl
Ipphone hic bir ise yaramiyo zaten aptallar icinmis onun isletim sistemi googledan baka bilirsiniz hem iphone un icindeki parcalarin ureticisi samsung
Oyun falan oynuyorsan, ıvır zıvırla ilgileniyorsan edge al. Bir sene sonra işine yaramaz. Soyulmalar falan başlar. Yok kalite olsun işimi gorsun güvenli olsun dersen iphone 4s bile alsan yeridir.
00 Yorumla
+1 yılŞu iphone 6 diyenler mantıklı bir açıklama yapsa keşke...
00 YorumlaiPhone 6 kullanıyorum Note Edge mi alsam diye düşünüyorum çok harika. iPhone 6 nın 5s ten bir farkı yok.
00 YorumlaBu insanlar iphone trend diye iphone diyorlar. Telefonu karşılaştır. Hangisi daha iyiyse onu almalısın.
02 Yorumla
+1 yılIphone lar felan iyi değil ki millet de anladı artık LG ler bile Iphone lardan daha iyidir bence
00 Yorumla
+1 yılben androidden sıkıldım artık iostan iyisi yok bence bende yarın iphone 6 almaya gidiyorum hatta
00 YorumlaGörünüşe bakıyorsan İphone 6 alabilirsin popüler bir telefon, gittiğin her yerde havası var.. Eğer ideal güncellemeler yenilikler telefonun içine bakıyorsan Samsung Galaxy Note Edge alabilirsin, Samsung'un çıkardığı telefonlar iyi oluyor.
00 YorumlaTabiki iphone 6 bir zamandan sonraa samsunglae hep kasiyor
00 Yorumla
+1 yıledge igrenc bir telefon surekli elin olmadik yerlere degiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ben kullanıyorum nereye degiyoki :/
- +1 yıl
su yandaki yamuk yere 😂 * yamuk yer dedigi telefonun tek ozelligi😅*
- +1 yıl
yok ya uv işinlarını flanda ölcüyo :D
+1 yıl6 yıl falan oluyor iPhone kullanıyorum şimdide 6 aldım bir 3-4 yıl götürecek bir telefon Samsung ne * cikletten çıkmış gibi telefon yapıyorlar.
00 Yorumla
+1 yıliphone 6 lus hiç güzel değil ben aldım kuzenime hedie ettim iphone iphone sadece adı ver. Artık diğer cihazlar'da sağlam ürünler çıkarıyor.
10 Yorumlaiphone 6 yı çıktıgı gibi alacaktım. çıktı beğenmedim almadım. samsungtan nefret ederim. edge çıktıgı gibi aldım.
02 Yorumla
+1 yılElmali tabikide ama ama aman 16 degil 32 ya da 64gb alin yakinda 8.3.4 gelicek tahmini 12 gb olur.
00 Yorumla
+1 yılşu an note edgeden yaziyorum bunu al iphone 6 guzeel degil cokta memnunum bu telefondan
10 YorumlaiPhone'u sevmem. Ama bu iki telefon arasında bir seçim yapacaksan iPhone 6 derim. Edge'nin tasarımı çok kötü bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat