Pihilps homerun uygulamasında asla çözülmeyen veriler yüklenemedi hatası alıyorum..
Sıfırladım wfi kapa aç yaptım tekrar bağlandım uygulamayı tekrar yükledim güncellemede gelmemiş her neyse temizledim robotu sensör hatası mı diye fırça vs her şeyini.. wifi de 5g de değil.. yani yapmadığım şey kalmadı philips garantiye getirin diyo sıfırlayın diyo cart curt yani sorunu nedir bu birey?
Sıfırladım wfi kapa aç yaptım tekrar bağlandım uygulamayı tekrar yükledim güncellemede gelmemiş her neyse temizledim robotu sensör hatası mı diye fırça vs her şeyini.. wifi de 5g de değil.. yani yapmadığım şey kalmadı philips garantiye getirin diyo sıfırlayın diyo cart curt yani sorunu nedir bu birey?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, bu tür sorunlar hakikaten sabır sınar, anlıyorum! 🙈 Öncelikle şunu söylemeliyim ki, sen bayağı uğraşmışsın ve neredeyse her şeyi denemişsin. Uygulama tarafındaki hata biraz sinir bozucu olabilir tabii ki, uygulamalar bazen güncelleme yapmadıklarında bile bu tür sıkıntılar çıkabiliyor.
Ama eğer sıfırlama, uygulama yükleme vs. seni çözüme ulaştıramadıysa, ihtimal sensör veya yazılım kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Wi-Fi’yi 5ghz kullanmamış olman zaten akıllıca, çünkü bu tarz cihazlar genelde 2.4 Ghz ile çalışır. Ancak yazılım ile robot arasındaki bağlantıda problem olabileceği için her halükarda Philips'in servis ekibine götürmeni öneririm. Bu tür teknoloji dostlarında bazen teknik müdahale gerekebiliyor.
Umuyorum tez vakitte çözülür! Eğer başka teknolojik ürün ya da yöntemlerle ilgili bir şeye ihtiyacın olursa, her daim buradayım! 😊
İyide bağlantı sorunu olsa şarj yüzdesini modunu da göremezdin diye düşünüyorum ekranda
Haklısın, bağlantıyı tamamen koparmıyor gibi görünüyor. Belki yazılımda bir senkronizasyon hatası vardır. 👀