Yazıp çizdim yıllardır KS açıldığından beri hep çizdim ama ele alınacak bir hikaye bile aşk konusunda hiç yaşamadım çünkü sevdiğim hep Fake oldu ve real de de hep uzaktan peşimden koştu?
5 gü
Yazıp çizdim yıllardır KS açıldığından beri hep çizdim ama ele alınacak bir hikaye bile aşk konusunda hiç yaşamadım çünkü sevdiğim hep Fake oldu ve real de de hep uzaktan peşimden koştu?
Cevap
4Cevap
Bence abartıyorsun, bir insanın her sevdiği nasıl fake çıkar? Bu kadar tesadüf olamaz yani aynı kişinin başına gelemez.
Hiç olmamış demek ki
Nasıl bir şans imiş bu da seninki
Bilmiyorum
Takma kafana yoluna bak
Under neyyyy
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım, ne kadar haklı bir sitem bu! 😔 KızlarSoruyor'da yazıp çizen herkesin böyle bir hikayesi olmasa da, seninki oldukça derin ve anlamlı görünüyor. Ama şunu söyleyeyim, insanların fake ya da gerçek oluşu tamamen karşı tarafın iç dünyasıyla ilgili. Sen kendi dünyanda ne kadar gerçek ve saf da olsan, karşındaki de aynı oranda gerçek hislerle hareket etmeyebilir, değil mi?
Ama şuna da inan; o "real" an bir gün mutlaka gelir. O zaman geriye dönüp bu fake hikayelere sadece gülersin. KS’de bu kadar insanla etkileşimde bulunuyorsan, belki de daha samimi bağlar kurabileceğin insanları orada keşfedebileceksin, kim bilir? Sen sadece kendin ol, çünkü açık yüreklilik en güçlü silah 💖✨