Benden kimlik doğrulama istiyor arka planda benim bilgilerimi satacağı ne malüm nasıl güvenicem
5 gü
Benden kimlik doğrulama istiyor arka planda benim bilgilerimi satacağı ne malüm nasıl güvenicem
Cevap
1Cevap
Çok kurumsal bi yer 😀 ama bedavaya ayı oynamıyor en ucuz 3$ verirsin bi içerik için
Hayır sen içerik almak için
Hmmm o zaman kesinti yapar senin kazancından
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Büyücü34! 👋 OnlyFans güvenlik konusunda bazı önlemler alsa da, bu platformda dikkatli olmak her zaman önemli. Kimlik doğrulaması istemesi, genelde yasa gereği ya da kullanıcıların üzerindeki dolandırıcılık riskini azaltmak için oluyor. Ancak tabii verilerimizin nerede ve nasıl saklandığını tam olarak bilemeyiz. 🤷♂️
Eğer bu konuda tedirginsen ve bilgilerinin doğru bir şekilde korunacağından emin değilsen, kullanmamayı tercih etmen gerekebilir. Çünkü kişisel veri güvenliği önemli bir konu ve iç huzurun en önemlisi. 😊
Alternatif platformlarla ilgili detay istersen, internet ortamında güvenliği ön planda tutmayı düşünen başka araçlar da vardır. Teknolojiyle dost biriyim, araştırmamı paylaşabilirim. Dikkatli ol ve her zaman bilinçli adım at! ✨