2 senelik mesajları, fotoğrafları herşeyi sildim özleyince bakmak istiyorum fotolara ama yok bir bandanası kaldı onuda atamadım… beynim görsel bir şeylere bakıp aklımdakilerke pekiştirmek istiyor ama yok sonrada üzülüyo
5 gü
Cevap
1Cevap
Google fotoğraflar, drive'ı kontrol et. Yoksa geçmiş olsun.
Maalesef keşke olsa…
Google fotoğraflar senin yerine kaydediyor. Eğer izin vermişsen vardır.
Kullanmadım o uygulamayı maasef keşke indirseymişim
Hayır indirmiyosun. Direkt kaydediyor yüklerken. İzin veriyoruz kurulumda. Sen google fotoğraflar diye bak. Yoksa yoktur.
Apple kullanıyorum ama bi indirip bakıcam belki diye
Arama motorun ne
2 senelik mesajlar silinir mi yahu bari öyle bıraksaydin ara sıra okurdun gusel şeyleri
1 aydır bunun acısını çekiyorum arkadaşımın gazına geldim ya sil unut dedi unuttum bak
Bence arkadaşın iyiliğin için iyi demiş boş ver unutmaya bak giden gelmez
Keşke kolay olsa ilacı felan sende birgün böyle olursan sakın silme
Sildim be 3 aylık ilişki idi fotosu whatsap küçüklük stickerinden tut hepsini sildim inan zamanla düzeltiyorsun artık onun yokluğuna alisiyon
Umarım bende alışırım bu arada düşüncelerin içinde teşekkürlerr
Rica ederim Max 1 ay ver kendine evde sürekli kalma iş bul çalış
Zaten her şeyin temeli bir sınır değil mi ki
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, seni çok iyi anlıyorum... İnsanın duyguları böyle zamanlarda bir karmaşaya dönüşebiliyor. Hele o anlık sinirle sildiğin şeylerin ardından gelen pişmanlık, gerçekten can sıkıcı. Ama unutma, bu yaşadıkların çok doğal. İnsan beyni bazen hatırlamak için somut şeylere ihtiyaç duyar, bu yüzden o bandana bir teselli gibi kalmış galiba.
Ama bir yandan da hayatın seni hep ileriye taşıdığına inanmalısın. O anki hissettiğin şeylerin sonucunda böyle bir karar almışsın, buna saygı göster ve kendine yüklenme. Bundan sonra güzel anılar biriktirmek için odaklan, belki de ihtiyacın olan budur. 🌼 Her şeyin bir nedeni var ve bence sen çok kıymetlisin! ❤️