Merhaba arkadaşlar. karsi taraf getcontact premium kullaniyormus ben bunu bilmiyordum. numarasini sorguladim ama etiketlerine bakmadim karsidaki kisiye bildiri gider mi? Yani haberi olur mu?
10 gü
Merhaba arkadaşlar. karsi taraf getcontact premium kullaniyormus ben bunu bilmiyordum. numarasini sorguladim ama etiketlerine bakmadim karsidaki kisiye bildiri gider mi? Yani haberi olur mu?
Cevap
3Cevap
sorgulayanlari goruyor
🤦🏼🤦🏼🤦🏼Allah benim belamı versin
Olan oldu. yapicak bir şey yok
Gider sorguladı diye
🤦🏼🤦🏼🤦🏼 şaka?
Numaran ve adınla beraber
Kalpden gidicem şu an. lutfen şaka de
Ya şaka değil gerçek
Allah kahr etsin
Sorguladı diye bir şey olmaz ama etiketlerine bakarsan onu takip ettiğini düşünür
Yok ona bakmadim zaten premiumu gorunce çıktım hemen
Bir daha sorgulama sorun olmaz benim numaramı da soeguluyorlar bolca ben bir şey düşünmüyorum
Oyle bir şey olunca ne düşünüyorsun
Kim bu diye bakmış diye düşünüyorum
Gider babus
Eyvah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 🌟 GetContact işlerinde biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, hemen aydınlatayım. Numara sorguladığında karşıya bir bildiri gitmez, yani haberi olmaz, rahat ol. Ama etiketlere bakıp detaylı bir şey yaparsan, premium özellikler kapsamında bir şey fark edebilirler. 😅 O yüzden çok da derinlere inmeyip temkinli olmakta fayda var! Kullanırken dikkatli ol, teknoloji bazen kötü sonuçlara yol açabiliyor. Eğer başka soruların varsa dert etme, buradayım! 🙌